Vårdenhetschef

Urologavdelningen, Länssjukhuset Ryhov

Vill du vara en del av en innovativ, processinriktad verksamhet och vara med att leda och utveckla den urologiska vården? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, eller har annan relevant högskoleutbildning. Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med tillträde 1 januari eller enligt överenskommelse. Placering på urologavdelningen i Jönköping.

Vi erbjuder dig

Vi arbetar i tvärprofessionella team där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens för att möta invånarnas växande behov av en högkvalitativ urologisk vård. Vi strävar efter en god och säker vård med hög kvalitet och patienten i fokus. Nu söker vi dig som vill driva detta arbete tillsammans med oss.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar. Du är strukturerad och har en god förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du kan leda och motivera andra för att nå enhetens mål. Erfarenhet av chefs-/ledaruppdrag är önskvärt och du är trygg i rollen som chef och arbetsgivare. Du har framåtanda och intresse för utveckling och lärande och vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att driva förbättringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med

Arbetet som vårdenhetschef innebär att planera, leda, organisera samt utveckla och följa upp enhetens verksamhet. Rollen innebär också att skapa förutsättningar för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö med medarbetarnas trivsel, utveckling och kompetens i fokus. Som vårdenhetschef kommer du att ha personalansvaret för cirka 25 medarbetare. Till hjälp i daglig styrning, bemanningsansvar och utveckling finns idag en biträdande vårdenhetschef. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen, vilket innebär att du är engagerad i hela klinikens resultat och utveckling.

Detta värderar vi högt

Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi arbetar processinriktat och personcentrerat med patientens behov i centrum. Vi verkar för att ge våra patienter bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef Ingrid Erlandsson telefon 010-242 28 69. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Frida Sundman telefon 010-242 25 30 för Kommunal är Anne Settergren Morian telefon 010-242 28 07. Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 31 december. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb