Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum Värnamo sjukhus

Vill du bli en del av vår engagerade arbetsgrupp som arbetar på ett av Sveriges bästa sjukhus?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har ett genuint intresse för att jobba med rehabilitering inom specialistsjukvård. Arbetet avser heltidsanställning, som tillsvidareanställd. Tillträde enligt överenskommelse.

Detta erbjuder vi

Vi erbjuder ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig grundlig introduktion, mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar i nya fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Det här får du arbeta med

Du arbetar med psykiatriska kliniken och ingår i en enhet med sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister och undersköterskor. Du arbetar med aktivitets- och funktionsutredningar, rehabilitering och planering av patienter med psykiatriska problem, i såväl akut- som öppenvård . Arbetet sker både individuellt och i grupp. Du samarbetar kring rehabiliteringsfrågor, både i team och i samverkan med aktörer utanför regionen. Du blir delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet, som görs för att förbättra rehabiliteringen. Arbetet innehåller kontakter med patienter, ibland även anhöriga men också samarbete med övrig vårdpersonal både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt där ingenting är omöjligt. Vi värdesätter ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du har gärna erfarenhet av arbete som arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad av tjänsten

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Karolina Elmblad tfn 010-244 78 35. Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn 010-244 88 72. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2018-01-29. Ansökningarna handläggs löpande. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb