Vårdadministratör sommarjobb

Röntgen Region Jönköpings län

Vi söker

Vi behöver vårdadministratörer/läkarsekreterare till röntgen Region Jönköpings Län sommaren 2018. Är du bra på att organisera och strukturera? Tycker du det är viktigt med flexibilitet, delaktighet och att ha roligt på jobbet? Välkommen till oss!

Vi erbjuder dig

Du får ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom kliniken. För dig som är färdigutbildad finns möjlighet att bli tillsvidareanställd. Placeringsort kan vara Jönköping, Eksjö eller Värnamo.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare. Vårdadministratörsstudenter som har avslutat termin två till sommaren 2018 kan sommarjobba som läkarsekreterare. Du har goda IT-kunskaper och är van att uttrycka dig i tal och skrift samt har en god språklig förståelse.

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dessa på ett planerat och organiserat effektivt sätt. Du är personen som tycker om att hjälpa andra och har lätt för att samarbeta. Du har högt patientfokus och en god empatisk förmåga samt är serviceinriktad, engagerad och har en positiv attityd. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Frans Börsbo, 0761106159.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-02-28. Ange vilken placeringsort du önskar i din ansökan. Välkommen till Röntgen!

Sök jobbet som Vårdadministratör sommarjobb Tillbaka till lediga jobb