Barnmorska

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill just Du bli en i vår härliga gemenskap på Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö? Sök då tjänsten som barnmorska idag för att bli en del av vår verksamhet och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och som vill bli en del av vårt team på vår mysiga arbetsplats!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 mars 2018 eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig även en trevlig arbetsplats med fräscha lokaler och glada kollegor!

Om du är intresserad av att få veta mer om de förmåner du erbjuds när du arbetar hos oss kan du gärna läsa mer här.

Det här får du arbeta med

Som barnmorska får du arbeta med att ge omvårdnad till kvinnor i livets alla skeden, från att handlägga en normal förlossning och ge omvårdnad i samband med operationer till palliativ vård av cancersjuka. Att upprätthålla goda relationer med patienter och deras närstående och samverka med andra vårdgivare och sociala myndigheter är en del av tjänsten. I arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård. Arbetsrotation mellan klinikens enheter ingår, det är även rotation dag/natt.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du legitimerad barnmorska som tar egna initiativ och som vågar agera efter din egen övertygelse. Du ser möjligheterna i förändringar, arbetar bra med andra människor och kommunicerar med andra på ett tydligt och effektivt sätt. Vi ser gärna att du är bekväm med att ta beslut och arbeta med komplexa frågor.

Detta värderar vi högt

Teamarbetet på kliniken kräver god samarbetsförmåga och du behöver kunna ställa om till ändrade omständigheter under arbetsdagen. Vi möter patienter med olika bakgrund och förutsättningar vilket kräver lyhördhet för varje enskild patients behov.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Maria Christensson, 010-243 57 46 eller vårdenhetschef Anita André, 010-243 58 03. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Elinor Ericsson, 010-243 58 00. Intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 28 februari 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska Tillbaka till lediga jobb