Tandsköterska, Hälsan Folktandvård Jönköping

Hälsan Folktandvård

Vill du vara med och vidareutveckla Jönköpings största folktandvårdsklinik? Då är det Hälsan Folktandvård Jönköping du söker. En cityklinik som är eftertraktad av patienterna. Hos oss får du möjlighet att arbeta med patienter i alla åldrar - från de allra yngsta till de allra äldsta. På vår klinik kan vi dessutom erbjuda alla typer av behandlingar, även de mer komplicerade.

Vill du vara med och erbjuda våra patienter modern tandvård där kvalitet och omvårdnad står i centrum? Välkommen att söka till Hälsan Folktandvård i Jönköping.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller som är i slutet av din utbildning. Har du tidigare erfarenhet av yrket ser vi det som positivt.

Datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska bemöter och behandlar du barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt.

I det dagliga arbetet ingår att assistera tandläkare och tandhygienist. Andra arbetsuppgifter är munhälsokontroller, fissurförseglingar, sterilarbete samt arbete i reception med kallelser och tidsbokningar. Viss telefonrådgivning samt extern verksamhet kan förekomma i tjänsten. Du skolar också in tandvårdsrädda patienter och är en del i ett teamarbete där du utför arbetsuppgifter delegerade av tandläkare

För att du ska trivas hos oss

Du trivs i mötet med patienterna och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa dem. De människorna du möter har olika bakgrunder och erfarenheter och du anpassar ditt bemötande och din kommunikation därefter. Du gör ditt yttersta för att skapa en så god upplevelse som möjligt för patienten.

I en händelserik vardag har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och även under pressade situationer är du lugn och stabil. Vidare organiserar du dina uppgifter på ett effektivt sätt och visar engagemang för ditt arbete.

Du trivs att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor möter du dagens utmaningar. Du värdesätter gott samarbete och är med och bidrar till ett bra arbetsklimat.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på . Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Jennie Danås, 010-242 98 21 eller klinikkoordinator Susanne Wadsten, 010-242 98 22.

Facklig kontaktperson för Vision är Ann Sveningsson, 010-244 21 70.

Sista ansökningsdag är den 25:e februari 2018. Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Hälsan Folktandvård Jönköping Tillbaka till lediga jobb