Vårdadministratör eller läkarsekreterare

Klinisk fysiologi i Jönköping

Vill du prova att arbeta på ett nytt sätt som vårdadministratör under 6 månader på Klinisk fysiologi? Då är du rätt person för oss, välkommen med din ansökan.

Vi söker

En ersättare då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet. Du är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare och har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och i skrift samt goda IT-kunskaper. Har du några års erfarenhet inom yrket är det också positivt. Tjänsten är på heltid, dagtid och ett vikariat på 6 månader med tillsättning i slutet av våren.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbete med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam miljö.

Det här får du arbeta med

Arbetet som vårdadministratör på klinisk fysiologi är mycket omväxlande. Vi servar patienter och remittenter i hela länet. Vi arbetar efter ett roterande schema med bl.a. remisshantering, tidbokning, telefonrådgivning, receptions- och skrivarbete. Vi arbetar i flera olika administrativa system, PAF, Cosmic, Muse.

För att du ska trivas hos oss

Är det viktigt att du tycker om att arbeta för god kvalitet och har förmågan att planera, prioritera, genomföra och utvärdera. Att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och att du ser möjligheter i förändringar. Är stresstålig då arbetstempot ibland kan vara högt. Att du är en person som är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta värderas högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Klinisk fysiologi uppfyller högt ställda krav på undersökning- och svarskvalitet, teknisk kvalitet och organisation. Därför är vi stolta över att klinisk fysiologi är ackrediterad enligt den internationella standarden SS-EN ISO/IEC 17025.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa områdeschef, Eva Niklasson, 036-32 90 69 eller 076-127 31 19 och Facklig företrädare för Vision, Lillemor Örneling, 070-466 15 87.

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-04. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör eller läkarsekreterare Tillbaka till lediga jobb