Sjuksköterska, natt

Ortopedkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du ha ett meningsfullt och viktigt jobb? Vill du arbeta natt och dessutom få ett lönetillägg? Sök då tjänsten som sjuksköterska och bli en i vår härliga gemenskap och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta natt hos oss! Tjänsten är tillsvidare på 68,63% med tillträde omgående eller efter överenskommelse. Annan tjänstgöringsgrad kan vara aktuell.

Vi erbjuder dig

Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och därför erbjuder vi dig ett lönetillägg!

Vi på ortopedkliniken erbjuder dig ett spännande arbete på en trevlig arbetsplats där medarbetare från olika professioner jobbar tillsammans i team. Du ges goda möjligheter både till kompetensutveckling såväl som personlig utveckling samt en introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Som anställd hos oss inom Region Jönköpings län erbjuds du även flera förmåner.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska har du huvudansvaret för den specifika omvårdnaden av våra patienter, vilket bland annat innebär optimering inför och efter operation. Du utför systematisk analys och bedömning av patientens status. Här ingår områden som nutrition, smärta och smärtbehandling, förebyggande arbete för att förhindra trycksår, fall och vårdrelaterade infektioner med mera. En viktig del i arbetet som sjuksköterska är att ge information till patienter och närstående.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss arbetar du bra med andra människor och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående mot andra. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är stabil och kontrollerad i stressiga situationer och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Detta värderar vi högt

Ortopedkliniken i Eksjö är en modern enhet som vill ge länets invånare en ortopedisk vård av högsta kvalitet. Om du har tidigare erfarenheter av vårdarbete samt intresse för ortopedi är detta meriterande för tjänsten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Britt Leandersson, 010-24 375 88 eller biträdande vårdenhetschef Jennie Evertsson, 010-243 59 82. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maria Svärd eller Mathilda Stenberg, 010-24 359 10. Sista ansökningsdag är den 4 april 2018. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska, natt Tillbaka till lediga jobb