Sjuksköterska

Medicinsk vårdenhet B, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vi söker

Dig som är utbildad sjuksköterska och har ett intresse för neurologi och stroke. Du är flexibel, kan jobba självständigt och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Ett vikariat fram till 30 september 2018, på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete.

Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Är du nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder vi inom Region Jönköpings län dessutom vårt nya fördjupade introduktionsprogram, vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året. Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Det här får du arbeta med

Teamarbete är ett arbetssätt som vi värderar högt och där sjuksköterskan har en nyckelfunktion.

Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa behov. Du ansvarar för omvårdnad, läkemedel, psykosociala behov och samarbetsfrågor kring patienten. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information, liksom kontakt med närstående är en mycket viktig del i ditt arbete. Som sjuksköterska kommer du att kombinera arbetet på vårdavdelningen med trombolysbehandling av akuta strokepatienter.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska och har intresse av den medicinska patienten. Erfarenhet är meriterande. Du kan planera och prioritera i ditt arbete med patienten i fokus. För att trivas tror vi att det är viktigt med intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och du bidrar själv till detta ett genom att ha ett positivt förhållningssätt till både arbetskamrater och arbetsuppgifter och delar gärna med dig av dina kunskaper. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer kontakta gärna vårdenhetschef Sabine Fallberg 010-24 220 82. Facklig representant för vårdförbundet är Markus Lind 010-242 20 70.

Sista ansökningsdag är den 25 mars 2018. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb