Sommarjobb Vaktmästare

Tranås vårdcentral

Är du nyfiken på ett roligt och omväxlande sommarjobb? Nu söker vi dig som vill arbeta som vaktmästare hos oss på Tranås vårdcentral!

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta under perioden v.25-v.31. Önskvärt för tjänsten är tidigare erfarenhet av liknande arbete. Körkort B är ett krav samt god datorvana.

Vi erbjuder dig

  • Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
  • Välplanerad introduktion
  • Omväxlande arbetsuppgifter förlagda dagtid
  • Fantastiska kollegor i flera olika professioner

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som vaktmästare hos oss arbetar du nära arbetskamrater och patienter med olika serviceuppdrag så som viss fastighetsskötsel, godsmottagning, posthantering, transporter, prover och avfallshantering.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser att du är genuint serviceinriktad där du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du värnar om arbetsklimatet och om att alltid ha ett gott bemötande gentemot alla människor du möter i arbetet. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och flexibel genom att du har lätt för att ställa om inför ändrade omständigheter. Vi förutsätter att du har förmåga att arbeta självständigt där du tar egna initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Hos oss på Tranås vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Hos oss är samverkan viktigt där vi har ett gott samarbete med kommun, kliniker och hemsjukvård kring våra patienter.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Peter Lundin Johansson, tfn 010-2439634 alternativt 070-3017180. Fackliga företrädare för Kommunal är May Karlsson, tfn 070- 2059562.

Sista ansökningsdag är den 23/3-2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb Vaktmästare Tillbaka till lediga jobb