Brandingenjör

Regionfastigheter, Förvaltarenheten, Jönköping/Värnamo/Eksjö

Regionfastigheter söker en förtroendeingivande brandingenjör med ansvar för Region Jönköpings läns samtliga fastigheter. Tjänsten är ny vilket ger dig möjlighet att påverka utformningen. Ta chansen och bli en del av en spännande organisation!

Vi söker

Vi söker dig som är civilingenjör, gärna brandingenjör. Har du dessutom brandskyddsledarutbildning eller liknande teknisk utbildning är det en merit. Erfarenhet av att leda projekt gällande utbyte av t ex brandlarm, sprinkler eller andra tekniska installationer är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänst, Räddningstjänst, industrin eller försäkringsbranschen. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Eftersom tjänsten innebär ansvar för samtliga fastigheter kan placering vara något av våra tre sjukhus i Jönköping, Eksjö eller Värnamo. Då resor i tjänsten förekommer är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Förvaltarenheten ansvarar för den ekonomiska och tekniska fastighetsförvaltningen och vi arbetar tätt tillsammans. Du arbetar tillsammans med personal från Fastighetstekniska enheten, tekniska fastighetsförvaltare och i viss mån byggprojektledare. Här kommer du att få möjlighet att arbeta med brandfrågor i teknikintensiva och komplexa vårdbyggnader.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner

Det här får du arbeta med

Som brandingenjör kommer du att vara sakkunnig på Regionfastigheter i brandfrågor och säkerställa att vi uppfyller krav på brandskydd. I arbetsuppgifterna ingår att;

  • Representera Regionfastigheter vid tillsyn av Räddningstjänsten samt bevaka att anmärkningar åtgärdas.
  • Ansvara för att revisionsbesiktning av brandlarm och sprinkler utförs samt hantera ev. anmärkningar.
  • Underhållsplanering av tekniskt brandskydd såsom brandlarmscentraler och detektorer samt ansvara för val av lösning. I mån av tid vara projektledare för denna typ av projekt (oftast avrop ramavtalsentreprenörer).
  • Säkerställa att anläggarintyg för brandlarm och sprinkler upprättas samt att revidering av ritningar görs.
  • Ansvara för brandskyddsdokumentation.
  • Delta i kravställande vid byggprojekt. I mån av tid delta i projektering.
  • Delta i upphandling av brandskyddsutrustning.
  • Tillståndsansvarig brandfarlig vara.
  • Sakkunnig mot övriga personal på Regionfastigheter gällande tekniskt brandskydd mm, informera om förändringar.

För att du ska trivas hos oss

Du har god förmåga att snabbt sätta dig in i tekniskt komplexa problem och se lösningar. Du arbetar bra med andra och löser problem på ett konstruktivt sätt. Du är resultatinriktad och initiativtagande samtidigt som du har förmågan att planera och strukturera ditt arbete för att uppnå resultat. Du är tydlig i din kommunikation och talar engagerat i små såväl som stora grupper. Du visar gott omdöme och är noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare har du en specialistkunskap som du underhåller kontinuerligt och delar med dig av till andra.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetsförvaltarchef Simon Harrius, tfn 0767-24 21 73. Facklig företrädare för Sveriges Ingenjörer är Sune Carlsson, 036-32 27 19.

Välkommen med din ansökan senast den 3 juni 2018!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet som Brandingenjör Tillbaka till lediga jobb