Tandläkare med intresse för handledning

Gislaved Folktandvård

Är du en pedagogisk lagspelare som brinner för att ge vidare av din kunskap och erfarenhet till dina kollegor? Då har vi uppdraget för dig!

För att lyckas med vårt mål - en friskare framtid för våra invånare - krävs en kombination av personlig prestation, teamwork och stöd, där varje enskild medarbetare är en viktig del i vårt betydelsefulla arbete. På kliniken väntar 23 kollegor som trivs och har roligt tillsammans, vi hjälps åt i vardagen och ser oss som ett team.

Vill du lära känna oss bättre? Då kan du läsa mer om oss på Jobba på Gislaved Folktandvård.

Vi söker

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation. Du har minst 2 års erfarenhet av yrket och behärskar det svenska språket samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare har du den erfarenhet och pedagogiska förmåga som behövs för att handleda nyare kollegor. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av journalsystemet T4.

Vi förväntar oss att du har en ambition att fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag till Folktandvårdens samtliga medarbetare. I samband med en eventuell flytt erbjuder vi också ett bidrag upp till 20.000 kronor

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med tandvård för alla åldrar, barn likaväl som äldre, inom allmäntandläkarens kompetens. Du kommer också att hjälpa till att handleda kollegor som behöver stöd i sin vardag. På kliniken arbetar vi bland annat med lustgas, visdomstandskirurgi och implantatprotetik. Vi försöker tillgodose våra patienters vård på kliniken, men har också ett gott samarbete med våra specialister på Odontologiska Institutionen bland annat genom konsultationer på kliniken.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person med stort engagemang. Som medarbetare hos oss möter du en mångfald av människor och du har förmågan att anpassa dig till varje enskilt möte. Du är enkel och tydlig i din kommunikation och genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till ett gott samarbete med patienter liksom dina kollegor.

Du trivs i en vardag som snabbt får ändrade förutsättningar och du arbetar strukturerat och tar de initiativ som krävs för att arbetet ska drivas framåt. Du är mån om att kombinera kvalitet och god ekonomi.

Så här gör du om du är intresserad

Du ansöker till tjänsten genom att registrera dig via länken nedan. Sista ansökningsdag är 29 april 2018. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vid frågor om kliniken är du välkommen att kontakta klinikchef Janna Lindroos eller klinikkoordinator Britt-Marie Kjellin 010-244 21 80.

Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010-242 46 21.

Sök jobbet som Tandläkare med intresse för handledning Tillbaka till lediga jobb