Kock

Område Måltid, Centralkök Ryhov Jönköping

Gillar du restaurangbranschen men är trött på oregelbundna tider? Vill du arbeta på en händelserik och utvecklande arbetsplats hos en trygg arbetsgivare? Då ska du söka tjänsten som kock till Centralköket Ryhov. Vi är ca 30 personer som lagar upp till 2000 portioner om dagen.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad inom hotell och restaurang eller motsvarande. Antingen har du kunskap inom kockyrket genom en kockutbildning och/eller genom att ha jobbat som kock i minst 3 år. Vi önskar att du har erfarenhet från restaurangbranschen, gärna inom privat sektor. Meriterande är erfarenhet av konferens och á la carte.

Vi erbjuder dig

Känslan för mat hos oss är otroligt viktig då vi lagar mat från grunden. Hos oss kommer du att främst få laga god mat till våra konferensgäster, men även jobba med övrig mattillredning. Du kommer att delta i alla förberedelser och efterarbeten som förekommer i ett kök samt övriga tillkommande uppgifter såsom disk och städ enligt gällande rutiner.

Detta värderar vi högt

Vi jobbar med alla möjliga olika sorters mat och en självklarhet för oss är goda, vällagade och vackra rätter. Våra gäster är såväl patienter, som anställda, besökare, konferensgäster och skolungdomar. Variationen innebär att vi måste vara flexibla och anpassa oss till de olika gästernas behov. Vi finns också ute på vårdavdelningar vid sjukhuset där vi hjälper vården att servera maten på bästa sätt till patienterna.

Vi är noga med att laga mycket mat från råvara och vi vill att du tillsammans med oss har hjärtat i maten. Vi jobbar med ständiga förbättringar såsom minskat matsvinn och ökad andel ekologiska varor som år 2020 ska vara uppe i 60%.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett passionerat intresse för mat, är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Vi ser att du som söker är stresstålig och klarar av att hantera många bollar i luften då ett kök är en arbetsplats där man inte alltid kan förutse vad som händer. Genom att bevara ditt lugn, arbeta med prioriteringar och genom att delta i teamarbete så levererar du god mat med hög kvalité även när det är mycket att göra. Själv beskriver du dig som en ödmjuk, positiv och ordningsam person med en vilja att själv utvecklas. Vi samarbetar med flera olika aktörer så social kompetens och god samarbetsförmåga är en förutsättning. Du är även självgående, initiativtagande, flexibel och besitter en god ekonomisk medvetenhet. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av Kostchef Eva-Lena Eliasson, 010-2421067. Facklig företrädare för Kommunal är Kristina Leth, 010-2421073. Sista ansökningsdag är den 2018-04-22. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Kock Tillbaka till lediga jobb