Distriktssköterska/Sjuksköterska

Norrahammar vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta och utvecklas tillsammans med oss på Norrahammar vårdcentral!

Vi söker

Vi söker en distriktssköterska, alternativt leg sjuksköterska med intresse för primärvård och med vana vid telefonrådgivning, som vill möta framtiden tillsammans med oss, t ex ha intresse av att arbeta med Digital vård. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande och stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Vi är måna om att ta tillvara din kompetens och att utveckla den. Olika yrkeskategorier arbetar i team runt patienten för att säkerställa att vården ges på rätt nivå. Vår ambition är ett bra logistiskt flöde för patienten i vårdsystemet och att patienten får en klar och tydlig bild av behandlingsstrategin. Viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer på primärvårdens gemensamma jourcentral i Jönköping.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en kreativ och lösningsfokuserad person som ser möjligheter i nya arbetsuppgifter/nya sätt att organisera sig. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett tydligt, strukturerat och serviceinriktat sätt.

Detta värderar vi högt

Hos oss arbetar vi förbättringsorienterat och vi uppmuntrar nytänkande för att kunna erbjuda bästa möjliga vård för våra invånare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel och vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Ring gärna till vårdenhetschef Mattias Hallman, tfn 010-242 39 07 eller till verksamhetschef Ann-Margret Floengård, tfn 010-242 39 25, så får du veta mera. Facklig företrädare för vårdförbundet är Tarja Calmviken, tfn 010-242 39 72.

Sista ansökningsdag är 2018-04-24. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb