Tandsköterska, Rosenlund Folktandvård

Rosenlund Folktandvård

Välkommen till Rosenlund Folktandvård! Vi är ett gäng som har roligt tillsammans och värdesätter ett gott samarbete. Vi är en av Jönköpings största folktandvårdskliniker och du hittar oss högt upp i Rosenlunds vårdcentrum i fina lokaler med underbar utsikt över Jönköpings egen riviera och Vättern. Rosenlunds vårdcentrum rymmer också Odontologiska Institutionen med sin specialistkompetens, vilket underlättar kunskapsutbyte och lärande.

Vill du lära känna oss bättre? Titta in på Rosenlund Folktandvård.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Har du tidigare erfarenhet som tandsköterska är det meriterande liksom lustgaskompetens och erfarenhet av journalsystemet T4. Har du vana av receptionistarbete inom tandvården ser vi det som positivt.

Vi ser gärna att du har körkort men det är inget krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister. Du assisterar men har också egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, profylax, fissurförseglingar, steril- och receptionsarbete. Viss telefonrådgivning ingår i tjänsten.

Du kallar patienter och tar ansvar för teamets tidbok. Extern verksamhet på äldreboenden, förskola, fritids och skola samt handledning av elever kan också ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. I kontakt med andra är du en lyhörd lyssnare som lätt gör sig förstådd. Du bidrar till en god arbetsmiljö och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten. Även under pressade situationer är du lugn och stabil.

Du gillar att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor möta dagens utmaningar. När dagen får ändrade förutsättningar ställer du lätt om och ser nya möjligheter med förändringarna. För att uppnå resultat planerar, organiserar och prioriterar du bland dina arbetsuppgifter.

Detta värderar vi högt

Vill du läsa mer om våra visioner, mål och värderingar? Besök gärna Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikkoordinator Sirkka Juntunen på telefonnummer 010-242 53 86 eller klinikchef Kent Wendelström på mailadress kent.wendelstrom@rjl.se

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult 073-248 16 13

Sista ansökningsdag är den 29 april 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Rosenlund Folktandvård Tillbaka till lediga jobb