Ekonomiassistent

Område ekonomi, Eksjö

Är du en sifferintresserad person som gillar redovisning och har förmågan att kommunisera gällande regelverk och avtal till patienter och verksamheter avseende patientavgifter på ett serviceinriktat sätt? Då ska du söka som ekonomiassistent till oss på område ekonomi i Eksjö!

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta på Öppenvårdsredovisningen som idag består av fyra personer som på ett teambaserat och självständigt sätt arbetar med patientfakturaprocessen för hela Regionen. Du ger telefonsupport i patientfakturarelaterade frågor gentemot patienter och gentemot personal inom Region Jönköpings län. Du kommer också att ha många kontakter externt med myndigheter, kommuner, andra landsting/regioner och försäkringsbolag.

Arbetet innebär hantering av kundreskontra-, påminnelse- och Inkassofrågor för patientavgifter i vårt ekonomisystem Raindance varför du bör ha goda kunskaper i redovisning och är van användare i ekonomisystem. Arbetet innebär också stöd och support till förvaltningarna vad gäller avtal/konventioner och reglementen för patientavgifter.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligen.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker har som lägst gymnasieutbildning inom ekonomi, högskoleutbildning inom området är meriterande. Du ska ha några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter med fokus på att kunna ge kundservice via telefon. Du har god datorvana och ser Excel som ett värdefullt verktyg i ditt arbete. Du kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift. Har du även kunskaper i tyska är det meriterande.

Då du kommer att ansvara för support gentemot kunder/patienter inom Region Jönköpings län läggs stor vikt vid att kunna kommunicera, ha god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad. Du har förmåga att strukturera, planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt och kan vara flexibel vid tillfällen med hög arbetsbelastning. Du har stor förmåga att hantera situationer som kan upplevas stressiga genom att behålla ditt lugn och fokusera på rätt saker.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta teamchef Carina Bengtsson, tfn 070-683 5042. Facklig företrädare för Vision är Tina Laine Tollström, tfn 010 - 242 59 13. Sista ansökningsdag är den 25 april. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ekonomiassistent Tillbaka till lediga jobb