Traineesjuksköterska intensivvård

Intensivvårdsavdelningen, Höglandssjukhuset Eksjö

Är du sjuksköterska och vill ta nästa steg i karriären för att bli specialistsjuksköterska? Då ska du söka en traineeplats hos oss!

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska med intresse för vidareutbildning inom intensivvård. Vi planerar för en ny omgång av vårt traineeprogram för att stärka upp framtida behov av intensivvårdssjuksköterskor.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att under handledning i fyra månader få en inblick i intensivvårdssjuksköterskans ansvar och arbetsuppgifter med start i oktober på intensivvårdsavdelningen.

Efter genomfört traineeprogram kan du som är intresserad ansöka till specialistutbildning våren 2019 och då ansöker du även om en utbildningsanställning hos oss. Efter att du har blivit antagen till specialistutbildningen kan du erbjudas en tillsvidarenaställning på intensivvårdskliniken under förutsättning att utbildningen slutförs.

Det här får du arbeta med

Under praktiktiden kommer du att tillsammans med utsedda handledare för att få kunskap om intensivvårdssjuksköterskans omvårdnad av svårt sjuka och postoperativa patienter. Det är ett varierande arbete med höga krav på flexibilitet och initiativförmåga. Du kommer att arbeta i ett team med god stämning där vi har omtanke om varandra och patienterna. Målet med traineen är att du i slutet av programmet självständigt ska kunna vårda postoperativa patienter på UVA/DUVA.

För att du ska trivas hos oss

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen och minst 1 års yrkeserfarenhet eller mer. Du ska ha ett stort intresse för avancerad sjukvård och vara motiverad för att vidareutbilda dig. Som person har du lätt för att samarbeta och kan snabbt ställa om dig till olika situationer. Du ska ha förmåga att själv planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kan du kontakta vårdenhetschef Eva Edén-Gunnarsson, tfn: 010-243 55 87 eller vårdenhetschef Helén Karlsson, tfn: 010-243 56 88. Facklig företrädare är Emma Hugosson, tfn: 010-243 55 90.

Sista ansökningsdag är den 20/5. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Traineesjuksköterska intensivvård Tillbaka till lediga jobb