Arbetsterapeut

Habiliteringscentrum, Jönköping

Tycker du om att ta dig an utmaningar tillsammans med andra? Habiliteringscentrum arbetar i tvärprofessionella team och behöver nu någon som kan bidra med sin specialistkompetens som arbetsterapeut på barn- och ungdomshabiliteringen i Jönköping.

Vi söker

En arbetsterapeut med intresse för barn och ungdomar med neuropsykiatriska, intellektuella och motoriska funktionsnedsättningar. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse. Då resor förekommer i tjänsten är körkort ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Ett varierat, stimulerande och utvecklande arbete i team där du är med och formar våra habiliteringsinsatser tillsammans med de vi är till för. Arbetet innebär även att du får ta egna initiativ och arbeta självständigt. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Du blir en del av trevligt team som består av administratör, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, sjuksköterska, logoped, läkare, dietist, psykolog och specialpedagog. Arbetsterapeuten arbetar rådgivande och stödjande för barn och ungdomar med funktionsnedsättning, deras anhöriga och nätverk. De arbetsterapeutiska insatserna gäller bedömning, behandling och rådgivning inom aktiviteter i det dagliga livet. I dina arbetsuppgifter ingår utprovning av tekniska hjälpmedel och stöd i att använda dessa. Som arbetsterapeut är du en viktig del i att de personer vi möter ska ha möjlighet att utföra sina vardagliga aktiviteter på ett för personen meningsfullt sätt.

För att du ska trivas hos oss

Som medarbetare på Habiliteringscentrum kommer din kommunikativa förmåga vara viktig. Vi möter varje dag människor som befinner sig i olika situationer och i olika faser i livet, vilket sätter krav på oss att vara flexibla och kunna anpassa oss efter de människor vi möter och att hela tiden ha ett empatiskt förhållningssätt. Arbetet förutsätter att du tycker om att arbeta i team och förstår din roll, har en god samarbetsförmåga men också förmåga till självständigt arbete. Du har god förmåga att finna lösningar på komplexa frågor.

Detta värderar vi högt

Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta: Enhetschef Mårten Ärlig, tfn: 010- 242 43 35 Arbetsterapeut Victoria Gustafsson, tfn: 010-242 43 79 Facklig företrädare för SACO, Karin Åhlin, tfn:010-242 43 42

Sista ansökningsdag är 2018-05-24 men då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb