Sjuksköterska till dialysenheten

Dialysenheten på medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Är du sjuksköterska? Är du intresserad av att arbeta med patienter med njursjukdomar? Sprider du gärna arbetsglädje?

Då kan dialysenheten på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping vara din kommande arbetsplats.

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska och som har ett intresse av njursjukdomar.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats. Vi har önskeschema. Du kommer få en arbetsplatsnära introduktion inom dialyssjukvård. Vi erbjuder ett tidsbegränsat vikariat på heltid mellan den 13 augusti 2018 och 31 augusti 2019.

Det här får du arbeta med

Du ansvarar för uppstart och avslut av dialysbehandlingen. I arbetet ingår även omvårdnad, patientsamtal, läkarrond, kontakt med närstående och annan vårdpersonal. Du blir patientansvarig för några patienter. Ditt arbete består också av dokumentation i Cosmic och hantering av medicinteknisk utrustning. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård, vilket innebär att en mycket viktig del av ditt arbete är att utbilda patienten och att ha kontakt med närstående. Teamsamarbete med bland annat dietist, sjukgymnast och kurator är också en viktig del.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du behöver vara tekniskt intresserad, eftersom det ingår i din roll att hantera medicinteknisk utrustning. Du är trygg i din roll som sjuksköterska, tar ansvar för ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. För att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård är det viktigt att vi bemöter dem, anhöriga och varandra med respekt och i positiv anda. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi bemöter patienter, närstående och varandra på ett respektfullt sätt. Vi skapar tillit och trygghet genom kunskap, glädje och ett gott bemötande.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Anneli Johansson, 010-242 51 91. Facklig representant för Vårdförbundet är Markus Lind, 010-242 20 70. Urval och intervjuer sker fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 27 maj 2018.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska till dialysenheten Tillbaka till lediga jobb