Undersköterska

Akutmottagningen, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska med stort intresse av akutsjukvård. Genom att jobba hos oss får du en spännande utmaning och bredd i din profession. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100 procent med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig:

  • Ett varierande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel.
  • Arbete utifrån poängmodellen, vilket ger dig möjlighet att till viss del påverka dina arbetstider och därmed även din lön.
  • En anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss får du arbeta med akut sjuka patienter. Arbetet är omväxlande med ett varierat patientflöde och mycket egenansvar. Fokus läggs på omvårdnad, övervakning, kontroller av vitala parametrar, observation, gipsning och transporter.

För att du ska trivas hos oss

Om du tycker om snabba växlingar i arbetstempo, stor variation i arbetet, gillar att arbeta i team och vill utvecklas i din yrkesroll - då kommer du att trivas hos oss! Du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård eller liknande verksamhet. Vi söker en empatisk, flexibel och stresstålig medarbetare som besitter god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet, professionellt bemötande och god tillgänglighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta tillförordnad vårdenhetschef Anne Rydén, 010-244 86 13. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Thållén, 010-244 79 31.

Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 6 juni 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb