Undersköterska

Operations- och intensivvårdskliniken dagkirurgen, Länssjukhuset Ryhov

Vill du vara med och göra skillnad för barn på Dagkirurgen?

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska och har intresse av att ta hand om barnpatienter inför och efter operation. Vi värderar högt om du har barnkompetens inom somatisk- eller akutsjukvård. Det är meriterande att du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom den somatiska vården samt har god datavana, men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta i vårt team på dagkirurgen där du huvudsakligen kommer vara på barnuppvaket med att ta hand om barnpatienter före och efter operation.

Vårt mål och vision är att tillsammans erbjuda operations- och intensivvård i världsklass. Utmanande? Javisst! Vi jobbar långsiktigt och målmedvetet vilket borgar för en god arbetsmiljö och därmed hög trivsel. Trivs vi och har bra kompetens, då har vi förutsättningar för att erbjuda våra patienter utomordentligt god sjukvård.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du tillhandahåller ett gott perioperativt omhändertagande i första hand på vårt barnuppvak men även på vårt daguppvak. Svarar för att patienten omhändertas så att deras behov, krav och förväntningar tillfredsställs. Du skapar goda förutsättningar för kirurgi på ett för patienten komfortabelt och säkert sätt. Fullgör arbetsuppgifter inom ditt kompetens område i den dagliga verksamheten så att klinikens kvalitativa, kvantitativa och ekonomiska mål uppnås.

Tillsammans med anestesisjuksköterskor och medicinskt ansvarig upprättar och uppgraderar du rutiner som ger förutsättningar för ett bra bemötande till barn, ungdom och förälder/vårdnadshavare och att ge bra förutsättningar för god arbetsmiljö. Du ska även:

  • Ansvara för att information är aktuell och uppdaterad.
  • Tillsammans med anestesisjuksköterska vara kontaktperson till opererande kliniker gällande barnsalsverksamhet.
  • Informera om nyheter i barnsalsverksamheten.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är strukturerad, trygg och stabil i ditt arbetssätt med ett positivt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga, positiv attityd och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Det är viktigt för oss att du har hög arbetsmoral, kan ta egna initiativ och har förmåga att se helheten.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysning lämnas av vårdenhetschef Christel Bjärterot Lundqvist, tfn: 010-242 19 23 (semester v.27-30). Facklig företrädare för kommunal är Gunvi Lindgren, tfn: 010-242 19 30 (semester v.26-29).

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan till oss! Sista ansökningsdag är den 31 juli.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb