Socionom/behandlare

Psykiatriska kliniken, Värnamo sjukhus, Akut- och beroendemottagningen

Psykiatriska kliniken vid Värnamo sjukhus har som vision att vara det självklara förstahandsvalet för invånarna i vårt område, när det gäller att söka psykiatrisk vård. Våra mottagningar; akut- och beroendemottagning, utredning- och behandlingsmottagning samt psykosmottagning svarar för den öppna psykiatriska specialistvården inom främst de fyra kommunerna Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo. På kliniken finns också vårdavdelning, mobilt psykiatriskt team samt dagsjukvård. Vår målsättning är att kunna möta alla olika vårdbehov som patienter inom specialistpsykiatrin kan ha med inriktning mot ökad öppenvård. Därför har vi satsat på mångfald när det gäller behandlingsutbud, och arbetar så långt som möjligt i team.

Vi söker

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med beroendepatienter vid vår akut- och beroendemottagning som även består av litiumdispensär, psykosocial jour samt Case Manager. Du är socionom, beteendevetare, behandlingspedagog eller har annan adekvat likvärdig utbildning. Erfarenhet av och intresse för beroende- och missbruksproblematik är meriterande, liksom annan erfarenhet av psykiatri. Vi ser gärna att du har steg 1 kompetens, alternativt är legitimerad psykoterapeut. Du arbetar heltid med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats med ett stimulerande arbete, i en trivsam arbetsmiljö där vi ger dig goda möjligheter till handledning och kompetensutveckling. Vi är ett gott team där förmågan till samarbete likväl som självständigt arbete värderas högt. Vi erbjuder dig ett gott stöd i ditt nya arbete. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du arbetar i ett öppenvårdsteam med psykiatriskt och psykoterapeutiskt behandlingsarbete för patienter med beroendeproblematik. Samverkan med vårdgrannar och andra yrkesgrupper ingår, liksom utveckling och förbättringsarbete. Du arbetar tvärprofessionellt i team tillsammans med läkare, sjuksköterskor, skötare, kurator och psykolog. Du följer upp patienter i både öppen- och slutenvård. Behandlingsarbetet kan ske såväl enskilt som i grupp.

För att du ska trivas hos oss

Du arbetar självständigt, tar initiativ, ser helheten och utifrån det planerar och prioriterar du ditt arbete. Du har förmåga att behålla lugnet i stressiga situationer i ett periodvis tempofyllt arbete, är flexibel och arbetar bra med andra människor. Du har empatisk förmåga, förmåga att fatta självständiga beslut och är tillmötesgående i ditt bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

I klinikens vision har vi sammanfattat vårt huvudmål ”Att erbjuda bästa möjliga psykiatriska vård, byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet, så att kliniken blir patientens förstahandsval vid behov av specialiserad psykiatrisk vård”. Varje del av vårt arbete syftar till att förbättra den psykiska hälsan, ge en god upplevelse av vården och samtidigt vara kostnadseffektiva. En förutsättning för detta är en hållbar och god arbetsmiljö, engagerade medarbetare och att ha trevligt och roligt tillsammans.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till enhetschef/psykolog Eli Bicer, tfn 010-244 97 28, eller (v 30-31) vårdenhetschef Kajsa Ekholm, tel 010-244 9751, facklig företrädare för SACO, psykolog Sven Kronberg, tel 010-244 9759. Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 20 aug. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Ansökningar och urval kan komma att handläggas löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Sök jobbet som Socionom/behandlare Tillbaka till lediga jobb