Utredare med inriktning mot Cosmic och andra vårdsystem

Folkhälsa och sjukvård/Vårdtjänster

Vill du bidra till att förverkliga visionen för eHälsa - att år 2025 ska Sverige vara bäst i världen på att använda digitaliseringens och eHälsans möjligheter för att skapa en vård och omsorg som är jämlik, effektiv, tillgänglig och säker?

Sektionen för Vårdtjänster, inom Folkhälsa och sjukvård, arbetar processinriktat med strategier för utveckling och förvaltning av Cosmic och regionens övriga IT-stöd. Arbetet är inriktat på att skapa goda förutsättningar för god och säker vårdinformationshantering mot tre målgrupper; vårdpersonal, medborgare och beslutsfattare.

Vi söker

Du har relevant, hälso- och sjukvårds- eller administrativ utbildning eller motsvarande kompetens och erfarenhet. Erfarenhet av Cosmic ses som meriterande. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Jönköping. Resor i länet förekommer varför körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare i Sektionen för Vårdtjänster får du vara med i processinriktat arbete med verksamhetsnära samverkan vilket ger ett varierade arbete. Vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och tillsammans tar vi oss an utmaningar som kräver samarbete, struktur och tålamod. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att omfatta utveckling och förvaltning av Cosmic och övriga IT-stöd. Inriktning mot utvecklad vårddokumentation kommer att ha stort fokus. Arbetet innebär samverkan med kollegor inom sektionen och andra enheter inom Regionledningskontoret såväl som med regionens sjukhuskliniker, vårdcentraler och IT-centrum.

I arbetsuppgifterna ingår kartläggning och analys av arbetsflöden och rutiner, utveckling av regiongemensamma riktlinjer och arbetssätt. Framtagande av konfigureringsunderlag, policydokument, manualer, utbildningsinsatser, support och systemförvaltning. Allt med fokus på att skapa bästa möjliga vårdinformationshantering för varje enskild patient såväl som för specifika vårdprocesser. Projektarbete och uppdrag inom andra områden ingår också. Alla utredare på avdelningen har självständiga administrativa arbetsuppgifter som kan variera över tid och utifrån behov.

För att du ska trivas hos oss

Du är van att ta stort eget ansvar. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och slutför det du påbörjat. Du kan arbeta teambaserat och även självständigt samtidigt som du är lyhörd för omgivningens och kundens behov.

Som person är du noggrann och skicklig på att kommunicera. Du har lätt för att förstå, ta fram och bearbeta underlag som bidrar till god och säker informationshantering. Du är en skicklig organisatör och har förmåga att se utvecklingsmöjligheter i det du arbetar med. Du är en drivande person och tycker om att ansvara för olika projekt och med förmåga att arbeta i flera samtidiga uppdrag. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Britt Karlsson, britt.karlsson@rjl.se, tfn 0706-42 41 94. Facklig företrädare för Vision är Carina Einarsson Jonsson, tfn 010-242 65 88 och för Vårdförbundet Andreas Lägermo, 010-242 59 77.

Sista ansökningsdag är den 31 juli. Skicka in din ansökan via nedanstående länk tillsammans CV och relevanta handlingar.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Utredare med inriktning mot Cosmic och andra vårdsystem Tillbaka till lediga jobb