Dietist

Rehabiliteringscentrum Värnamo

Välkommen att bli en del av vår kompetenta och engagerade arbetsgrupp! Vi erbjuder en stimulerande miljö där du kommer vara en del i ett kollegialt sammanhang.  

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad dietist och har ett intresse för att arbeta inom såväl slutenvård som öppenvård. Tillsvidareanställd med start enligt överenskommelse.  

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig grundlig introduktion, mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar i nya fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/  

Det här får du arbeta med

Hos oss på Rehabiliteringscentrum får du som dietist bidra med din specialistkunskap inom nutrition för att hjälpa människor i behov av nutritionsbehandling. Du kommer att arbeta med nutritionsbedömning och behandling av personer i olika åldrar med olika behov. Du har ett nära samarbete med dina arbetskamrater och har tillgång till mentor i form av en erfaren kollega. Du arbetar också tillsammans med övriga medarbetare i patientens vårdkedja. Vi erbjuder ett flexibelt arbete och arbetsområdet kan i viss utsträckning nischas efter din erfarenhet och ditt intresse.  

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt där helhetssyn på patienten och dess närstående är i fokus för dina insatser. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta men också tar ansvar för dina uppgifter och är självgående. Vi tror att du är kommunikativ, strukturerad och har ett kvalitetstänk. Du är intresserad av att utveckla och förbättra utifrån verksamhetens mål och riktlinjer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.  

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Annika Löfstedt tfn 010-244 78 49. Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn 010-244 88 72. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2018-08-27. Ansökningarna handläggs löpande. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Dietist Tillbaka till lediga jobb