Sektionsledare personal

Röntgen Värnamo

Vi söker

Dig som är utbildad röntgensjuksköterska, undersköterska eller vårdadministratör för en kombinerad tjänst med ett sektionsledaransvar. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som sektionsledare personal. Du kommer ingå i ett team med flera professioner, där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö och en god vård. Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en hel del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppensjukvård, så finns det personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter.[_]

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som sektionsledare personal arbetar du med personalplanering, exempelvis schema- läggning, personalbemanning, planering för studenter och utbildningstillfällen samt annat administrativt arbete. Som sektionsledare personal deltar du även i planering av utbildningsdagar och arbetar nära våra två områdeschefer. Övrig tid arbetar du inom din profession.

För att du ska trivas hos oss

Eftersom du möter personal, studenter, patienter och andra medarbetare från sjukhuset dagligen är det viktigt att du har ett intresse av att hjälpa andra och att du i ditt bemötande är lugn, lyhörd och tillmötesgående. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel samt har god samarbetsförmåga. Du är trygg, stabil och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till olika situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög medicinsk kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider. Vi följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs. Parallellt med vårt vardagliga arbete deltar och leder vi i utvecklings- och förbättringsarbeten.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen med dina frågor till områdescheferna Ing-Marie Westman 010 – 244 76 01 eller Carin Peterson 010 – 244 76 02. Facklig representant för Kommunal är Carina Thållén 070 – 636 21 30, Vårdförbundet Jeanette Landberg,[_]jeanette.landberg@rjl.se eller 010-244 76[_]22 och[_]Lillemor Örneling för Vision 010-2421584. Vi ser framemot din ansökan senast den 28 september men skicka gärna redan idag då urval och intervju kommer ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sektionsledare personal Tillbaka till lediga jobb