Receptionist, Vaggeryd Folktandvård

Vaggeryd Folktandvård

Varmt välkommen att söka till oss på Vaggeryd Folktandvård! Vi behöver nu förstärka vår klinik med en receptionist. Du kommer bli en del av ett kompetent och härligt gäng med fokus på omtanke och närvaro för ett personligare omhändertagande av våra patienter.

Vill du veta mer om oss? Klicka dig vidare till Jobba hos Vaggeryd Folktandvård.[_] Vi söker Vi söker dig med vårdutbildning, gärna med tidigare erfarenhet av receptionistarbete eller annat administrativt arbete inom vården. Vidare har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift, kan föra samtal på engelska samt har erfarenhet av Officepaketet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat. Vi erbjuder dig Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder förmånligt friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län tillämpar vi flyttbidrag. Vi har en spännande vardag där vi möter en mångfald av människor. Hos oss får du inte långtråkigt! Det här får du arbeta med Receptionen är klinikens ansikte utåt. Du arbetar i en stimulerande miljö med mycket patientkontakt. Ditt huvudsakliga uppdrag innefattar vanligt förekommande arbetsuppgifter som tillhör en reception. Du arbetar med patientbokning, TeleQ, patientbetalning, kontrollera listor, scanning av dokument, kontakter med olika externa instanser samt andra förekommande uppgifter inom en receptionist område. För att du ska trivas hos oss Som receptionist är du den första kontakten för våra patienter. Du förstår din roll som klinikens ambassadör och för dig är ett serviceinriktat förhållningssätt en självklarhet. Du värdesätter gott samarbete och i mötet med andra är du uppmärksam och tillmötesgående. Vår vardag är händelserik och när dagen får ändrade förutsättningar behåller du lugnet och ser möjligheterna istället för hinder. Du kan hantera flera ärenden under kort tid och med ett stort engagemang och en positiv attityd anstränger du dig för att hitta de bästa lösningarna. Du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt för att hålla givna tidsramar. Du känner ett stort ansvar för dina uppgifter och gillar att driva arbetet framåt. I de beslut du tar ser du alltid till hela verksamhetens bästa. Detta värderar vi högt Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska botanisera på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta tillförordnad klinikchef [_]Helen Rydmarker, helen.rydmarker@rjl.se, 010-244 06 25. Facklig kontaktperson för Vision är Ann Sveningsson, telefonnummer 010-244 21 70. Sista ansökningsdag är 3 oktober 2018. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Receptionist, Vaggeryd Folktandvård Tillbaka till lediga jobb