Är du vår nya Barnmorska?

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du bli en i vår gemenskap på kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö? Sök då tjänsten som barnmorska idag för att bli en del av vår verksamhet och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska som vill arbeta med oss på Kvinnokliniken på Höglandssjukhuset Eksjö! Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta på en lagom stor klinik med goda medicinska resultat där gemenskapen har stor betydelse. Vi arbetar med mentorskap, ger dig en god introduktion och möjligheter till kompetensutveckling. Här är det[_]lätt att lära känna varandra och få trygghet i sitt arbete. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna, ändamålsenliga lokaler som ligger på ett plan. Som ny medarbetare kommer du känna dig välkommen![_]Information om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare.

Det här får du arbeta med

Som barnmorska får du ge omvårdnad till kvinnor i livets alla skeden, från att handlägga en normal förlossning, ge omvårdnad i samband med operationer till palliativ vård av cancersjuka. Du upprätthåller goda relationer med patienter och deras närstående samt samverkar med andra vårdgivare och sociala myndigheter. I arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård. På kvällstid kommer patienter direkt, istället för via akutmottagningen. Arbetsrotation mellan klinikens enheter förekommer, likväl som rotation dag och natt.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du legitimerad barnmorska. Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av förlossningsvård, men det är inget krav. Som person är du empatisk och värdesätter människors olikheter, har lätt för att arbeta i team samt har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anita André, 010-243 58 03 eller vårdenhetschef Maria Christensson, 010-243 57 46. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anne-Sofie Blixt Källner, 070-891 58 29. Sista ansökningsdag är den 11 oktober 2018. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Är du vår nya Barnmorska? Tillbaka till lediga jobb