Om webbplatsen

Folktandvårdens webbplats vänder sig i första hand till allmänheten och kunder, men också till medier och jobbsökande.

All information om klinikerna och avdelningarna, till exempel öppettider, kontaktuppgifter och e-tjänster, finns på klinikernas sidor.  

Allmäntandvård

Specialisttandvård

Prenumerera på nyheter via RSS

Via RSS kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer utan att besöka Folktandvårdens webbplats. Folktandvården har ett nyhetsflöde med nyheter som gäller hela verksamheten. Varje allmäntandvårdsklinik har också ett nyhetsflöde med nyheter som gäller den kliniken. Du väljer själv vilken typ av nyheter som du vill prenumerera på. Så fort vi publicerar en nyhet i det RSS-flöde som du prenumererar på ser du nyheten i din RSS-läsare. Genom att klicka på nyhetens rubrik kan du läsa hela nyheten.  

Prenumerera på nyheter via RSS

Pdf-dokument

En del av informationen på Folktandvårdens webbplats är pdf-dokument, till exempel Folktandvårdens prislista. För att kunna läsa pdf-dokument behöver du ett program som kan läsa pdf-filer, till exempel gratisprogrammet Adobe Reader. Du kan ladda ner den senaste versionen av Adobe Reader på Adobes webbplats.

Flytande form

Webbplatsen har en flytande form vilket i en del webbläsare innebär att spalternas bredd varierar beroende på storleken på webbläsarfönstret. Texten flödar beroende på vilken upplösning och textstorlek du har valt. Den grafiska formen ser bäst ut med en upplösning på 1024 x 768 pixlar.

Länka till webbplatsen

Länka gärna till sidor på Folktandvårdens webbplats, www.rjl.se/folktandvarden, men tänk på att:

  • skriva länken till Folktandvården Region Jönköpings län på ett neutralt sätt.
  • inte använda Folktandvårdens logotyp som länk för att undvika tveksamhet om vem som är ansvarig för informationen på din webbsida.
  • länka så att Folktandvårdens webbplats inte placeras inom ramarna (frameset) på din webbplats.

Dela med andra

På en del av våra webbsidor kan du dela med dig av informationen till andra som du tror tycker informationen är av intresse. Längst ner på webbsidan hittar du ikoner till olika sociala medier där du kan välja att dela med dig. Du kan dela med dig med e-post, Facebook, Twitter och Google bokmärken.

Tyck till om webbplatsen

Vi tar gärna del av dina synpunkter, positiva som negativa. Kontakta oss via e-post:

Ulf Mårtensson, webbansvarig
folktandvarden@rjl.se

Anneli Björkman, kommunikationschef
folktandvarden@rjl.se