Sommarjobb inom Folktandvården

Tandläkare visar något för två studenter som tittar över axeln. Tandläkaren har på sig grå tröja och blå handskar.
Foto: Ulf Mårtensson

Vi vill se dig utvecklas och ta stora kliniska framsteg. För vi gillar att slösa med vår kunskap. Hos oss tar du både rygg och samlar beröm – det är en sommar full av möjligheter. Här kan du se dig själv i framtiden.

Vi gissar att du längtar efter precis allt där. Patienter, teamet, att utvecklas kliniskt, pröva på, trygghet och att bli mer bekväm i din roll. Det kan vi erbjuda dig. Vi vet att en bra handledare lär, inspirerar och ger förtroende att växa. En grym start ger dig rätt förutsättningar att utvecklas. Och ger glädje i allt du gör.

Jobba hos oss i sommar

Vi ser till att sommaren passar dig och dina förkunskaper – så att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din tid hos oss.

Ett sommarjobb skapar möjligheter. För dig och oss. Vi lär ständigt av varandra och skapar värde tillsammans. Hos oss blir du en del av något större. Stora hjärtan och varma minnen.

Läs och se mer om våra sommarjobbsyrken

 Studerar du till tandläkare?

Termin 9:

Är du tandläkarstudent och har avslutat termin 9? Då kan du arbeta på tillfällig legitimation som tandläkare under handledning hos oss. Det är i första hand dig vi erbjuder plats om sommarjobb.

Termin 1-8:

Du som läser termin 1-8 arbetar som tandsköterska och får uppgifter som arbete i steril och reception, samt assistans på behandlingsrum. Profylaxarbete kan också ingå.

Har du anknytning till länet eller har jobbat hos oss tidigare? Det tycker vi är extra värdefullt!

Studerar du till tandhygienist?

Du som inte har en tandhygienistlegitimation ännu sommarjobbar som tandsköterska. Hos oss får du utföra uppgifter som arbete i steril och reception eller assistera på behandlingsrum. Du kan också få träffa patienter för profylaxarbete.

Studerar du till tandsköterska?

Om du arbetar som tandsköterska hos oss får du jobba i steril och reception. Du får också assistera på behandlingsrum och kan få möta patienter för profylaxarbete.

Lön

  • Tandläkare termin 9: 29 000 kr, motsvarande heltid.
  • Tandläkare termin 1-8: 21 200 kr, motsvarande heltid.
  • Tandhygienist: 21 200 kr, motsvarande heltid.
  • Tandsköterska: 21 200 kr, motsvarande heltid.

Kontaktperson för sommarjobb

 

Clara Holmberg
HR-partner
Telefon 072-203 12 73
Mejl clara.holmberg@rjl.se