Att jobba hos oss

Jobba på Mullsjö Folktandvård

Jobba på Mullsjö Folktandvård, medarbetare, Folktandvården Region Jönköpings län
Glada medarbetare Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera.

På vår klinik ställer vi upp för varandra och månar om relationerna med våra patienter.

Vi erbjuder ett brett behandlingspanorama som tillgodoser allt från små barns behov till vuxnas. För att kunna ge våra patienter en så komplett tandvård som möjligt har vi ett barntandvårdsteam och vi arbetar för att snart ha ett äldretandvårdsteam. Förutom vanlig allmäntandvård erbjuder vi även behandling under lustgas för den som behöver det.

Att kunna ta emot våra patienter i en ljus och luftig klinik med underbar utsikt över Mullsjön känns som en extra förmån. Vår klinik har sex behandlingsrum. 

I Mullsjö finns något för alla

Om du väljer att bo i Mullsjö finner du en mångfald av kultur, aktiviteter och ett fantastiskt föreningsliv. I kommunen finns cirka 100 olika föreningar och organisationer. Du kan ta del av ett rikt friluftsliv med vandringsleder, golfbana, kanotpaddling, skidåkning både utför och på längden eller varför inte ta en tur på en islandshäst. Här finns simhall och gym.

Kommunikationerna till Mullsjö är mycket goda. Att ta dig till Mullsjö från Jönköping eller Falköping tar bara 20 minuter om du väljer tåg, cirka 1,5 timma från Göteborg. Avgångarna är relativt täta. Det går även bussar. I möjligaste mån anpassas arbetstiden till pendlingstiderna.


Fakta om Mullsjö Folktandvård

Medarbetare

  • 20

Patientstock

  • 3 400 vuxenpatienter
  • 1 700 barnpatienter

Kontaktpersoner

Amela Avdic
Klinikchef
010-242 47 71
amela.avdic@rjl.se

Marianne Frölander
Klinikkoordinator
010-242 47 73
marianne.frolander@rjl.se