Att jobba hos oss

Jobba på Bodafors Folktandvård

En medarbetare står i ett av klinikens behandlingsrum och ler in i kameran
Välkommen till Bodafors Folktandvård Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera

Hos oss på Bodafors Folktandvård får du möjlighet att utvecklas! Patienterna är många och olika varandra. Till kliniken tar vi emot både barn, ungdomar och vuxna.

Bodafors Folktandvård är en annexklinik till Nässjö Folktandvård. Kliniken hittar du centralt mitt i Bodafors, som ligger beläget i den södra delen av Nässjö kommun. Här är patientspektrat brett och medarbetarna är bra handledare med god spetskompetens.

Närhet till natur och friluftsområden

Bodafors har växt fram intill Emån och Storesjöns södra strand. Boendemöjligheterna är många och här finns affärer, museum, frisör, gym, vårdcentral, förskola, skola, apotek och mycket mer. Idrott och hälsa är en viktig del av vardagen för många av ortens invånare. Natur och friluftsområdena är stora med fina skid- och motionsspår. Hälsostigen och Höglandsleden är ett bra exempel på det bland annat tack vare det rika föreningslivet. I Bodafors finns flera museum och i anslutning till ett av dem ligger även en vacker trädgårdsanläggning.

Det finns en närhet till städer runt om Bodafors. Härifrån har du pendlingsavstånd till såväl Nässjö som Sävsjö och Vetlanda. Med bil tar du dig enkelt till Jönköping eller Värnamo på strax under en timme.    

Fakta om Bodafors Folktandvård

Patientstock

  • 700 vuxenpatienter
  • 800 barnpatienter

Kontaktpersoner

Pia Bergstrand
Klinikchef
010-243 35 50
pia.bergstrand@rjl.sejl.se

Mona Gullberg
Klinikkoordinator
010-243 35 45
mona.gullberg@rjl.se