Att jobba hos oss

Jobba på Rosenlund Folktandvård Jönköping

Utsikt från Rosenlunds Folktandvård.
Välkommen till Rosenlund Folktandvård Jönköping Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera.

Vi är en av Jönköpings största folktandvårdskliniker och du hittar oss högt upp i Rosenlunds vårdcentrum i fina lokaler med underbar utsikt över Jönköpings egen riviera och Vättern.

Rosenlunds vårdcentrum rymmer också Odontologiska Institutionen med sin specialistkompetens, vilket underlättar kunskapsutbyte och lärande. Dessutom finns vårdcentral, apotek och Folktandvårdens ledningsstab i samma byggnad.

För oss är det viktigt  att ta vara på dessa fina förutsättningar. Alla medarbetare är aktivt engagerade i utvecklingen av vår klinik. Vi fokuserar på en öppen kommunikation och samarbete. Vi växer genom att ge och ta emot feedback och stötta varandra.    

Jönköping vid vackra Vättern

Jönköping är en stad under intensiv utveckling. Läget är unikt och staden omges av Vättern, Munksjön och Rocksjön. Här växer ständigt nya restauranger, caféer, butiker och bostadsområden upp. Här finns Jönköpings högskola med alla sina studenter, kulturhuset Spira med sitt stora utbud, Husqvarna Garden med hockeylaget HV71, rikt föreningsliv, företagande och möjligheter till idrottsutövning på såväl hög som lite lägre nivå.

Jönköping är en geografisk knutpunkt med järnväg och flygplats. Sveriges tre största städer finns inom en radie av cirka 35 mil.

Läs mer om vad Jönköping har att erbjuda

jonkoping.se (Extern länk)

Fakta om Rosenlund Folktandvård Jönköping

Medarbetare

  • 23

Patientstock

  • 6 000 vuxenpatienter
  • 4 000 barnpatienter

Kontaktperson

Toni peyko
Klinikchef
tel:010-244 04 38
toni.peyko@rjl.se

Sirkka Juntunen
Enhetschef
010-242 53 86
sirkka.juntunen@rjl.se