Att jobba hos oss

Jobba på Gislaved Folktandvård

Medarbetare på Gislaved folktandvård
Välkommen till Gislaved Folktandvård Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera

Hos oss möts du av erfarna kollegor med väl utarbetade arbetssätt för att ta hand om våra patienter på bästa sätt. Vi tar också väl hand om våra nya medarbetare och tillsammans skapar vi en god arbetsmiljö.

Kulturen på vår klinik kännetecknas av flexibilitet och högt i tak, vi hjälper varandra och har en fin gemenskap. Vi tror på individens ansvar för sig själv och gruppen och med mycket skratt och humor har vi bra verktyg för en god social arbetsmiljö. Vår klinik – som ligger i Gislaveds Vårdcentrum tillsammans med vårdcentral, familjecentral, barnhälsovård med mera – har genomtänkta och nyrenoverade lokaler.

På vår klinik är alla professioner lika viktiga och vi arbetar tillsammans för att ge våra patienter, unga, gamla, friska och sjuka, den bästa vård vi kan ge. Vi handleder varandra för att ständigt utveckla kompetens och kvalitet och vi försöker att hålla oss uppdaterade i vad som händer i tandvården runt om oss. Varje vecka har vi terapimöte där vi kan hjälpas åt att hitta bästa lösningen för våra patienter. Utöver de vanligaste behandlingarna utförs 

  • Implantatprotetik
  • Endodonti med mikroskop
  • Visdomstandskirurgi
  • Lustgasbehandling
  • Panoramaröntgen

 När det behövs kan vi även ta hjälp av våra specialister på OI (Odontologiska Institutionen).

Klinikledning

På kliniken arbetar vi med att hitta goda rutiner som både personal och patienter mår bra av och som även är ekonomiskt hållbara, vi försöker också implementera Regionens och Folktandvårdens riktlinjer på ett bra sätt in i den miljö som vi har på just vår klinik. För oss är det viktigt att personalen är en del av detta arbete och vi tror att varje enskild individ kan påverka med sina idéer och tankar, sedan får vi som ledning ta ansvar för att få ihop helheten. Om du börjar jobba hos oss vill vi ge dig god handledning och en gedigen introduktion i Folktandvårdens arbete. Våra kontorsdörrar står nästan alltid öppna och vi tror att ju snabbare du kan få hjälp och stöd desto bättre.   

Gislaved - nära till mycket

Gislaved erbjuder en lugn och trygg miljö med ett rikt föreningsliv både inom idrott och kultur. Här finns till exempel en golfbana av hög klass och en fin musikskola.

Vår vackra natur med skogar och sjöar säkrar ett stort friluftsutbud. I närheten ligger bland annat Store mosse Nationalpark och Äventyrsberget Isaberg. Och skulle du vilja resa tillbaka i tiden så är det inte långt till westernstaden High Chaparral.

Gislaved ligger centralt mellan Jönköping, Växjö, Halmstad och Göteborg vilket gör det smidigt för dig att ta dig till lite större orter runt omkring.

Fakta om Gislaved Folktandvård

Medarbetare

  • 20

Patientstock

  • 5 500 vuxenpatienter
  • 3 000 barnpatienter

Kontaktpersoner

Sara Ullman
Klinikchef
010-244 21 80 / 010-244 27 11
sara.ullman@rjl.se

Klinikkoordinator
010-244 21 80
britt-marie.kjellin.jakobsson@rjl.se

Läs mer om vad Gislaved har att erbjuda

gislaved.se (Extern länk)

isaberggolf.com (Extern länk)

isaberg.com (Extern länk)

Store mosse, sverigesnationalparker.se (Extern länk)

highchaparral.se (Extern länk)