Att jobba hos oss

Jobba på Vråen Folktandvård Värnamo

Jobba på Vråen Folktandvård Värnamo, fikarummet, Folktandvården Region Jönköpings län
Välkommen till Vråen Folktandvård Värnamo Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera

Välkommen till en glad, trivsam och prestigelös klinik. Vi trivs tillsammans och har en bra blandning av både åldrar och yrkesgrupper.

Om du kommer till oss har du goda chanser till utveckling i tjänsten. Du får handledning och kompetensutveckling, samarbete över yrkesgränser med erfarna kollegor, kunskapsutbyte med specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen i Jönköping och ett brett spektra av patienter att arbeta med.

Vi ligger i framkant vad gäller teknik och arbetar med intraorala kameror och att vi har en intraoral scanner istället för vanliga avtryck.

Vi hoppas också att du kan delge oss dina kunskaper om det senaste inom odontologin.

Annexklinik i Rydaholm

Vråen Folktandvård Värnamo har en annexklinik i Rydaholm där tre tandsköterskor, en tandhygienist och en tandläkare arbetar. 

Värnamo – marknadsstaden

Värnamo även kallad marknadsstaden är belägen vid Lagan som slingrar sig genom staden. I Värnamo hittar du design, konst, natur och äventyr i en spännande blandning. I Värnamo finns Apladalen som är en grön oas mitt i staden. Store mosse nationalpark med sin storslagna natur och vackra vandringsleder finns också i närheten. Värnamo har dessutom en lång tradition av verksamhet inom konst och design med bland annat Bruno Mathsson Center och Vandalorum med spännande utställningar.

Gillar du att shoppa så ska du ta en tur längs gågatorna Storgatsbacken och Storgatan eller titta in i någon av stadens gallerior.

Fakta om Vråen och Rydaholm Folktandvård

Medarbetare

  • 29

Patientstock

  • 6 200 vuxenpatienter
  • 3 200 barnpatienter

Patientstock

  • 1 300 vuxenpatienter
  • 700 barnpatienter

Kontaktpersoner

Klinikchef
Daniel Blomgren
010-244 81 65
daniel.blomgren@rjl.se

Marita Helgesson
Klinikkordinator
010-244 81 68
marita.helgesson@rjl.se