Att jobba hos oss

Jobba på Anderstorp Folktandvård

Behandlingsrum med personal
Välkommen till Anderstorp Folktandvård Foto: Ögonblicksbild tagen med mobilkamera.

På vår lagom stora och trivsamma klinik har vi en sammansvetsad och kompetent medarbetarstyrka i blandade åldrar. Vi är en prestigelös klinik med öppen kommunikation där alla hjälps åt. Vi har ett gott arbetsklimat med ett brett utbyte av kunskap och erfarenheter.

I Anderstorp väljer nästan alla att gå till Folktandvården och därmed är patientklientelet väldigt varierande. Vi ansvarar för cirka 4 800 patienter i ett samhälle på ungefär 5 300 invånare. Patienterna är vana vid högkvalitativ behandling där fokus ligger på ett gott bemötande och omhändertagande.      

Vi utför de flesta behandlingarna på kliniken, allt ifrån operativ kariesterapi till visdomstandskirurgi eller omfattande protetiska behandlingar med bland annat implantat och betthöjningar.  

Vår klinik kännetecknas av en positiv anda och vi värdesätter teamtandvård där alla arbetar utifrån sin högsta kompetens. Kliniken är i ständig utveckling och vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande.     

Anderstorp med lugn, kultur, natur och snabba bilar

Anderstorp är känt för sin motorbana där snabba bilar rusar fram, men i Anderstorp hittar du också lugnet och tryggheten. Här är lätt att hitta ett bra och mycket prisvärt boende. Här finns ett rikt föreningsliv inom både idrott och kultur. Vi har vacker natur med stora skogar och många sjöar och vattendrag. I vår närhet har vi nationalparken Store Mosse och äventyrsberget Isaberg som erbjuder friluftsaktiviteter hela året. Vi har också nära till westernstaden High Chaparall.

Fakta om Anderstorp Folktandvård

Medarbetare

  • 11

Patientstock

  • 3 300 vuxenpatienter
  • 1 500 barnpatienter

Kontaktpersoner

Sara Ullman
Klinikchef
010-244 21 80 / 010-244 27 11
sara.ullman@rjl.se

Maria Cederhöjd
Klinikkoordinator
010-244 27 11
maria.cederhojd@rjl.se