Att jobba hos oss

Jobba på Sävsjö Folktandvård

Två personer, en man och en kvinna, i ett behandlingsrum.
Välkommen till Sävsjö Folktandvård

Välkommen till vår fina klinik i Sävsjö. Här möts du av positiva och flexibla kollegor som hjälper varandra. Under de senaste åren har vi tagit emot flera nya medarbetare, vilket har skapat en härlig kultur på kliniken.

Vi har en trivsam arbetsplats med engagerade kollegor, där alla är ytterst delaktiga i att bygga klinikens framtid. 

Alla personalkategorier deltar aktivt i handledningen av nya medarbetare på kliniken. Kliniken har också varit med och utvecklat Folktandvårdens omfattande introduktionsprogram i ett nära samarbete med specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen i Jönköping.

Sävsjö Folktandvård är en allmäntandvårdsklinik, där medarbetarna arbetar för att erbjuda kvalitativ tandvård till både barn och vuxna. 

Hos oss får du jobba brett inom din profession och sätter patienten i fokus. Vi har genom åren tagit emot nyutbildade inom alla yrkesprofessioner vilket gör att handledning är en naturlig del i vardagen. Är du ny inom din profession kommer vi se till att du får handledningstid avsatt varje vecka samt att det alltid finns en kollega att rådfråga eller att be om hjälp.

På Sävsjö Folktandvård värderar vi teamarbete högt och där allas insats är viktig. Ett utarbetat delegerat arbetssätt är en naturlig del av vår vardag där alla kan känna att de får jobba på toppen av sin kompetens. Vi erbjuder en arbetsplats med patienten i fokus där medarbetare samarbetar för att ge patienten bästa möjliga tandvård. Trivsel och gemenskap är något som prioriteras högt.

Vår klinik är fräscht inredd med tolv moderna behandlingsrum. 

Sävsjö är rikt på upplevelser

Sävsjö är en liten stad med naturen precis runt hörnet. Här finns möjligheter till jakt, svampplockning och avkoppling. Vi har Boda Borg för leksugna, ett skyttecenter, äventyrsbad, ridhus, sporthallar, padelhallar och ishall. Granne med kliniken finns en liten skidbacke med lift och värmestuga.

Det finns många fina badsjöar i närheten med fikamöjligheter under sommartid. Vi har ett kulturhus med bowling och bio och som även anordnar en mängd olika föreställningar under hela året. 

Tågförbindelserna är goda både norr- och söderut. Till Jönköping, närmaste lite större stad, är det sju mil. 

Fakta om Sävsjö Folktandvård

Medarbetare

  • 24

Patientstock

  • 5 400 vuxenpatienter
  • 3 700 barnpatienter

Kontaktpersoner

Anna Abelsson
Klinikchef
010-243 87 08
anna.abelsson@rjl.se

Beatrice Hvirf
Klinikkoordinator
010-243 87 08
beatrice.hvirf@rjl.se

Läs mer om vad Sävsjö har att erbjuda

savsjo.se (Extern länk)