Att jobba hos oss

Jobba på avdelningen för ortodonti, Nässjö

Vår entré från utsidan en vinterdag.
Välkommen till avdelningen för ortodonti, Nässjö

Vill du arbeta med ett ambitiöst och glatt gäng med erfarna kollegor? Då är avdelningen för ortodonti, Nässjö platsen för dig.

Vår klinik i Nässjö är lagom stor och stämningen familjär bland oss specialisttandläkare, ortodontiassistenter och tandsköterskor. Vi engagerar oss, hjälps åt och samarbetar för att våra patienter ska känna sig väl och professionellt omhändertagna. 

Vi behandlar främst barn och ungdomar, men erbjuder även behandling till vuxna med ortodontiskt behandlingsbehov. Vi har förmånen att följa våra patienter under en längre tid, och genom att erbjuda den behandling som efterfrågas bidrar detta till en positiv atmosfär att arbeta i. 

Kliniken ger utbildning och handledning för kollegor inom allmäntandvården, vid till exempel konsultationsbesök inom regionen men även genom att hålla mindre utbildningar på kliniken som exempelvis fototagning på ortodontisk indikation.

Nässjö

Nässjö är litet men har ändå det mesta du kan önska dig. Inte minst närheten till Lövhults naturreservat och många olika möjligheter till idrott. I stadskärnan finns ett flertal butiker och restauranger, även Ingsbergssjön ligger vackert belägen mitt i stadsparken. Nässjö som ligger centralt i det småländska höglandet är en järnvägsknut och du kan lätt ta dig till och från landets orter och städer i samtliga riktningar. Till exempel tar du dig smidigt till Stockholms central på under tre timmar med tåg.

Fakta om avdelningen för ortodonti, Nässjö

Medarbetare

11

Patientstock

  • 71 remitterade vuxenpatienter
  • 1052 remitterade barnpatienter

Kontaktpersoner

Erika Ekered
Klinikchef
010-243 36 64 
erika.ekered@rjl.se 

Jonna Axelsson
Klinikkoordinator
010-243 36 61
jonna.axelsson@rjl.se