Lärare och instruktörer Trädgård

Kontaktinformation och presentation av lärarna inom trädgård. Vissa trädgårdslärare/instruktörer nås via mobiltelefon medan andra nås via en gemensam telefon som eventuellt delas av flera lärare. Om de inte svarar beror det troligtvis på att de har lektion. Mejla går också bra.

Presentation

Susann Levin  
Trädgårdslärare Susann.

Trädgårdslärare naturbruksprogrammet 
Telefon 072-450 24 37
susann.mildner.levin@rjl.se 
Susann är utbildad yrkeslärare inom trädgård och har arbetat på Tenhults naturbruksgymnasium sedan 2016. Dessförinnan arbetade hon på Praktiska Gymnasiet i Jönköping. Innan hon utbildade sig till trädgårdslärare 2006 sysslade hon med en mängd olika saker bland annat inom trädgård och blomsterbinderi, men även inom skyltning. 

Teresia Millberg

Trädgårdslärare Teresia.
Trädgårdslärare 
Telefon 073-084 75 08
teresia.millberg@rjl.se 
Teresia är utbildad trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner vid Göteborgs universitet, där hon även läst en Master i kulturvård med inriktning mot bevarande och historiska trädgårdsmiljöer. Hon har bland annat arbetat med växthusodling av grönsaker och sommarblommor och har ett förflutet som florist. Med ständig tanke på hållbarhet och skötsel, samt en vurm för färg, form och växters estetiska funktioner undervisar hon vuxenutbildningen i ämnen som Trädgårdsanläggning, Växtkunskap och Trädgårdsodling.

Christina Alenfelt 
Trädgårdslärare Christina.

Trädgårdslärare vuxenutbildningen 
Mobil 070-429 79 01
christina.alenfelt@rjl.se  
Chris arbetar som trädgårdslärare och samordnar vuxenutbildningar inom trädgård. Hon är utbildad trädgårdsingenjör och lärare och undervisar främst i trädgårdsodling och växtkunskap. Chris har tidigare arbetat som trädgårdsmästare och driftledare på odlingsföretag, men har även arbetat med växtodlingsförsök och växtskydd. Med ett förflutet inom lantbruk har hon också arbetat i andra länder bland annat Canada, Nya Zealand och Australien. 

Julia Petersson
Julia Petersson, trädgårdsmästare på Tenhults naturbruksgymnasium

Trädgårdsmästare och instruktör
Mobil 070-429 05 06
julia.petersson@rjl.se 
Julia arbetar som trädgårdsmästare på Tenhults naturbruksgymnasium. Hon brinner för att arbeta med hållbar trädgård samt att dela med sig av sin kunskap till skolans elever.

Julia har gedigen kunskap och ett långt förflutet inom branschen där hon har arbetat som trädgårdsmästare i mer än 20 år samt utbildat lärlingar inom trädgård. Hennes egen yrkesutbildning började vid den välkända plantskolan Lorenz von Ehren i Tyskland, där hon utbildade sig till trädgårdsmästare. Därefter har hon breddat sitt kunskapsområde med ännu fler utbildningar inom naturvård och biologisk mångfald samt invasiva växter.

James Chadwick  
Trädgårdsmästare James.

Mobil 070-429 05 10
james.chadwick@rjl.se 
James är utbildad trädgårdsmästare och håller i vissa ämnen inom vuxenutbildningens inriktning trädgård. För övrigt arbetar han främst som teamledare inom naturbaserad rehabilitering vid Rehabiliteringsmedicinska kliniken, Länssjukhuset Ryhov. 

Dennis Johansson

Dennis Johansson
Dennis undervisar våra vuxenelever i motor- och röjmotorsåg. Till vardags driver han eget företag inom fastighetsservice.