Lärare och instruktörer Trädgård

Kontaktinformation och presentation av lärarna inom trädgård. Vissa trädgårdslärare/instruktörer nås via mobiltelefon medan andra nås via en gemensam telefon som eventuellt delas av flera lärare. Om de inte svarar beror det troligtvis på att de har lektion. Mejla går också bra.

Presentation

Susann Levin  
Trädgårdslärare Susann.

Trädgårdslärare naturbruksprogrammet 
Telefon 072-450 24 37
susann.mildner.levin@rjl.se 
Susann är utbildad yrkeslärare inom trädgård och har arbetat på Tenhults naturbruksgymnasium sedan 2016. Dessförinnan arbetade hon på Praktiska Gymnasiet i Jönköping. Innan hon utbildade sig till trädgårdslärare 2006 sysslade hon med en mängd olika saker bland annat inom trädgård och blomsterbinderi, men även inom skyltning. 

Teresia Millberg

Trädgårdslärare Teresia.
Trädgårdslärare 
Telefon 073-084 75 08
teresia.millberg@rjl.se 
Teresia är utbildad trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner vid Göteborgs universitet, där hon även läst en Master i kulturvård med inriktning mot bevarande och historiska trädgårdsmiljöer. Hon har bland annat arbetat med växthusodling av grönsaker och sommarblommor och har ett förflutet som florist. Med ständig tanke på hållbarhet och skötsel, samt en vurm för färg, form och växters estetiska funktioner undervisar hon vuxenutbildningen i kurser som Trädgårdsanläggning, Växtkunskap och Trädgårdsodling.

Christina Alenfelt 
Trädgårdslärare Christina.

Trädgårdslärare vuxenutbildningen 
Mobil 070-429 79 01
christina.alenfelt@rjl.se  
Chris arbetar som trädgårdslärare och samordnar vuxenutbildningar inom trädgård. Hon är utbildad trädgårdsingenjör och lärare och undervisar främst i trädgårdsodling och växtkunskap. Chris har tidigare arbetat som trädgårdsmästare och driftledare på odlingsföretag, men har även arbetat med växtodlingsförsök och växtskydd. Med ett förflutet inom lantbruk har hon också arbetat i andra länder bland annat Canada, Nya Zealand och Australien. 

Christina Somnäs
Christina Somnäs, trädgårdsmästare på Tenhults naturbruksgymnasium

Trädgårdsmästare och instruktör
Mobil 072-375 90 42
christina.somnas@rjl.se 
Christina brinner för trädgårdsodling och att arbeta med elever och se dem växa. Hon har lång erfarenhet av trädgårdsbranschen. Tidigare arbetade hon på naturbruksgymnasiet i Dingle och Vassbo, och hon har även drivit egen handelsträdgård.

James Chadwick  
Trädgårdsmästare James.

Mobil 070-429 05 10
james.chadwick@rjl.se 
James är utbildad trädgårdsmästare och håller i vissa kurser inom vuxenutbildningens inriktning trädgård. För övrigt arbetar han främst som teamledare inom naturbaserad rehabilitering vid Rehabiliteringsmedicinska kliniken, Länssjukhuset Ryhov. 

Dennis Johansson

Dennis Johansson
Dennis undervisar våra vuxenelever i kursen motor- och röjmotorsåg. Till vardags driver han eget företag inom fastighetsservice.