Nyheter

Vuxenutbildning Trädgård startar 18 februari

Bilden visar diverse plantor som håller på att drivas upp i Tenhults naturbruksgymnasiums växthus och med glada vuxenelever i bakgrunden.

Drömmer du om att jobba inom trädgårdsbranschen? Nu är det hög tid att söka till vår populära vuxenutbildning inom trädgård! Missa inte att anmäla dig innan den 10 januari!

Öppen Skola för dig som ska välja gymnasium

Bildkollage av elever, djur och maskiner på Tenhults naturbruksgymnasium.

Är du nyfiken på Tenhults naturbruksgymnasium och vill veta mer om våra gymnasieutbildningar och se och uppleva skolan på nära håll? Då är Öppen Skola det perfekta tillfället att besöka oss!

Djurvårdare för en dag

Händer som håller i en skäggagam-ödla.

För dig som snart ska välja gymnasium och som gillar djur... Missa inte att anmäla dig till DJURVÅRDARE FÖR EN DAG på Tenhults naturbruksgymnasium!

Gymnasievalet 2019

Glada elever och lärare blickar upp mot en vägskylt med förslag på olika yrken inom gröna näringar.

Viktig information, datum och tider inför ditt gymnasieval! Du vet väl om att du har möjlighet att söka till Tenhults naturbruksgymnasium oavsett var du bor! Vi har samverkansavtal med alla kommuner i Jönköpings län, men även om du bor utanför länet kan du söka till vår skola via frisök!

Tenhults naturbruksgymnasium får miljöpris

Ola Lundmark, verksamhetschef på Tenhults naturbruksgymnasium och Johan Göransson, skolans miljöombud.

Tenhults naturbruksgymnasium tilldelas Region Jönköpings läns hållbarhetspris med miljöinriktning för sitt arbete för ökad kompetens och miljöförbättrande åtgärder som genomsyrar hela verksamheten.

Information till dig som har anläggningskort till Riddersbergs ridhus

Bilden visar en vägskylt med texten Riddersberg.

Trots tidigare besked kommer ridhuset på Tenhults naturbruksgymnasiums hästanläggning att fortsätta vara öppet för dig med anläggningskort fram till nytt besked kommer. Kolla alltid Riddersbergs ridhuskalender för besked om annan aktivitet eller tillfällig stängning!

Forskningsprojekt: Framgångsfaktorer i undervisning

Therese Magnfält, hästlärare på Tenhults naturbruksgymnasium, Katarina Haraldsson vetenskaplig ledare på FoUrum utbildning Region Jönköpings län och Åsa Hirsh, lektor i pedagogik och arbetar med forskning vid Jönköping University.

Under tre års tid kommer ett forskningsteam att studera Tenhults naturbruksgymnasiums undervisning i ett projekt om framgångsfaktorer i undervisning.