Intresseanmälan - Chefer

En man sitter med armarna över en stolsrygg och ler.
Anders Roos är chef på bemanningsenheten och ELSA.

Är du framtidens ledare? Vill du jobba som chef i en organisation som sätter stort värde på utveckling och ständiga förbättringar? Region Jönköpings län finns till för invånarna i länet med syfte att förbättra både vardag och livskvalitet. Vår vision är ”För ett bra liv i en attraktiv region”. Hos oss får du möjlighet att bidra till något som är meningsfullt och viktigt för väldigt många människor. Här finns det möjlighet att arbeta som chef/ledare inom en rad olika områden, som exempelvis folkhälsa och sjukvård, IT, utbildning och kultur, länstrafik, fastigheter och regional utveckling.

Varför arbeta som chef/ledare inom Region Jönköpings län?

Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv organisation med en mångfald av olika yrken och arbetsplatser, det gör att du som chef har goda möjligheter till utveckling och variation inom organisationen.

Vi vill ge alla våra chefer tillgång till stöd, inspiration, utbildning och utveckling. Därför erbjuder vi chefsutbildningar och nätverk på många olika nivåer där du kan utbyta erfarenheter med dina chefskollegor inom organisationen, oavsett om du är ny som chef eller om du är rutinerad i rollen.

Vi vill också inspirera dig som inte varit chef tidigare genom att erbjuda interna utbildningar som ”Framtida chefskap”.

Läs mer om våra förmåner här.

Vad värderar vi högt hos våra chefer/ledare inom Region Jönköpings Län?

För att kunna fortsätta vår utvecklingsresa lägger vi stor vikt vid att du som chef utövar ett inspirerande och engagerande ledarskap där du har tillit till dina medarbetare, så att ni gemensamt kan verka för en god arbetsmiljö.

Du är lyhörd och kvalitetsmedveten, har ett helhetsperspektiv och strävar ständigt efter ökad effektivitet och nöjdare medarbetare och kunder.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Vi är en organisation i ständig förändring och vi söker kontinuerligt efter duktiga ledare som vill vara med och driva Region Jönköpings Län framåt. Skicka gärna in en intresseanmälan för att visa ditt intresse för att arbeta som chef hos oss!

Läs mer om att arbeta som chef/ledare inom Region Jönköpings Län här.

Anmäl ditt intresse via Region Jönköpings läns intresseanmälan för chefer så kan du få tips via mail eller samtal om kommande chefsrekryteringar.