Sommarjobb

Jobba med oss i sommar!

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg i livet. Det börjar med ett sommarjobb!

På sommaren har många av våra medarbetare semester. Du som jobbar hos oss på sommaren är därför väldigt värdefull. Med din hjälp kan vi ge en god och säker vård – hela året.

Inför sommaren söker vi dig som vill göra skillnad. Att sommarjobba hos oss är en chans för dig att utvecklas, knyta kontakter, arbeta nära kollegorna i team och göra verklig skillnad i människors liv. 

Just nu har vi inga sommarjobbsannonser aktiva men håll utkik på vår sida lediga jobb under hösten om du är intresserad av att sommarjobba inom specialistsjukvården.

Lediga jobb, Region Jönköpings län (rjl.se)

Inför sommaren söker vi bland annat sjuksköterskor, undersköterskor, omvårdnadsassistenter vårdadministratörer/läkarsekreterare, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och barnmorskor. Vill du sommarjobba på några av landets bästa sjukhus?

Läs mer om att sommarjobba på länets tre sjukhus.

Vi vill att du ska ha en riktigt bra tid tillsammans med oss. När du sommarjobbar på någon av våra enheter får du inte bara jobba med proffsiga och härliga kollegor och få bra erfarenheter inför ditt kommande yrkesliv. Du får dessutom en grundlig introduktion för att du ska känna dig trygg och taggad inför ditt sommarjobb. Hos oss finns en bredd av olika arbetsplatser som erbjuder sommarjobb; allt från folktandvård och vårdcentral till sjukhus, verksamhetsstöd och service.