Sommarjobba på något av våra sjukhus

Sommarjobba på sjukhusen i Region Jönköpings län

Vill du få chansen att arbeta på några av landets bästa sjukhus? Då har vi jobben för dig! Under sommaren kan du sommarjobba på något av våra tre sjukhus: Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping eller Värnamo sjukhus.

Till sommaren söker vi dig som är eller studerar till biomedicinsk analytiker, laboratorieassistent, röntgensjuksköterska, sjuksköterska, ambulanssjukvårdare, barnmorska, undersköterska, skötare, underläkare eller vårdadministratör/läkarsekreterare.

För dig som studerar till ett arbete inom vården finns en rad olika jobbmöjligheter hos oss under sommaren. Genom att sommarjobba på ett av våra sjukhus får du möjlighet att utvecklas, arbeta med proffsiga och härliga kollegor och framförallt får du med dig värdefulla kunskaper som du kan ta med dig in i din framtida yrkesroll.

 Hitta jobben här 

”Jag skulle säga att det är en jättebra erfarenhet, oavsett om du är färdigutbildad eller studerar. Jag tror att det är väldigt lärorikt att vi som studerar till sjuksköterskor också testar på att arbeta som undersköterska, för att man lär sig väldigt mycket.

Emma, sjuksköterskestudent som har sommarjobbat som undersköterska hos oss.

”Kollegorna betyder jättemycket för mig. Har du bra kollegor så är de lätta stunderna lätta, och de tunga stunderna är definitivt mycket lättare. Du har några du kan slappna av med, fråga om råd och få hjälp av, och här är det väldigt härlig personal.”

Gustaf, sjuksköterska som började med ett sommarjobb på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och nu arbetar kvar. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Inför sommaren har vi behov av att rekrytera personal till flera av våra verksamheter. Vi arbetar för att utifrån din ansökan matcha dina intressen och kompetenser med klinikernas behov av personal under sommaren.

När du har skickat in din ansökan vidarebefordras den till en eller flera chefer. Eftersom urval, intervjuer och tillsättning oftast sker löpande så uppmuntrar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Arbetsplatsbesök

Är du intresserad av att sommarjobba på något av våra tre sjukhus i sommar men är osäker på vilken klinik som passar dig bäst? Nu har du möjlighet att komma på ett arbetsplatsbesök hos oss där du kan träffa en specifik klinik och prata med medarbetare eller chefer för att få svar på frågor som kan tänkas finnas innan du skickar in en ansökan! 

Observera att det inte finns några garantier att du kan få träffa kliniken om det är så att de inte har möjlighet att ta emot besökare för tillfället.

Klicka på länken för nedan för att skicka in en intresseanmälan för arbetsplatsbesök.

Intresseanmälan arbetsplatsbesök 

Har du frågor eller funderingar om hur rekryteringsprocessen går till?

I frågor och svar om sommarrekrytering finns svar på vanligt förekommande frågor som vi hoppas kan hjälpa dig att hitta svaren som du söker.