Så här gör du din ansökan

När du söker jobb i Region Jönköpings län gör du det via länken som finns i platsannonsen. Länken leder till ett ansökningsformulär. Var noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

I ansökningsformuläret fyller du i:

  • Personuppgifter
  • Personligt brev
  • Utbildning
  • Arbetslivserfarenhet
  • Referenser

I vissa rekryteringar ställer vi även några frågor som vi vill att du svarar på.

Det finns möjlighet att bifoga filer. Vi tar helst emot PDF-filer, men tillåter alla dessa filformat: pdf, doc, docx, rtf, gif och jpg

Bekräftelse på din ansökan

När du har skickat din ansökan får du en bekräftelse på att vi har mottagit din ansökan, en kopia på din ansökan samt en kopia på själva platsannonsen till den e-postadress som du har uppgivit.

Spara uppgifterna som du har fyllt i

Efter att du har sökt första gången får du frågan om du vill spara dina uppgifter. Om du väljer att spara kan du logga in och uppdatera dina uppgifter. Därmed kan du enkelt söka andra lediga jobb i Region Jönköpings län.

Om du har skyddade personuppgifter

Om du har skyddade personuppgifter enligt beslut från Skatteverket: registrera inte dina uppgifter eller din ansökan på webbplatsen, utan skicka i stället din ansökan med e-post till skyddade.personuppgifter@rjl.se.

Du bör vara varsam med vilken information du delar i din ansökan. Delge därför bara information som är relevant för den aktuella tjänsten.