Arbetsplatser på Länssjukhuset Ryhov

Flygbild över Länssjukhuset Ryhov
Här finns spännande arbetsplatser som erbjuder många möjligheter med utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter samt karriärutveckling och forskning. Faktum är att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben finns i välfärdssektorn.

Här kan du som vill bli medarbetare läsa mer om olika arbetsplatser som finns på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping eller i närområdet. Hoppas att du tycker det verkar intressant.

Möjligheternas arbetsplats

Länssjukhuset Ryhov är en spännande arbetsplats som erbjuder många möjligheter. Faktum är att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i välfärdssektorn. För vad kan vara mer meningsfullt än att bidra till människors välbefinnande?

Våra yrkesgrupper

Våra största yrkesgrupper är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare,  vårdadministratörer och skötare. Exempel på andra yrkesgrupper inom vården är audionomer, arbetsterapeuter, barnmorskor, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer och sjukgymnaster. Förutom vårdpersonal arbetar även ingenjörer, speditörer, vaktmästare, sjukhusvakter, servicepersonal med flera inom sjukvårdsområdet. Controller, HR-konsulter, assistenter och kanslister ger administrativt stöd till verksamheterna.

En trivsam arbetsplats

Region Jönköpings län har landets lägsta sjukfrånvaro och en låg personalomsättning, vilket vittnar om att medarbetarna trivs och att vi har en god arbetsmiljö

Vi utbildar framtidens medarbetare

AT på Länssjukhuset Ryhov

ST på Länssjukhuset Ryhov

Sommarjobba inom sjukhusen

Utbildning och praktik