Sommarjobba inom Verksamhetsstöd och service

Glad kille som kör städmaskin. I bilden är texten "Vi är proffs på service" inlagd.
Foto: Ulf Lindberg

Söker du ett sommarjobb där du gör skillnad och även har chanser till fortsatt jobb till hösten? Då tycker vi att du ska sommarjobba hos oss inom Verksamhetsstöd och service. Till sommaren behöver vi medarbetare inom flera olika områden.

Vi inom Verksamhetsstöd och service är runt 1 000 medarbetare inom nästan 100 olika befattningar. Vi arbetar inom 12 områden för att ge stöd och service till våra kunder inom Region Jönköpings läns verksamheter.

Under sommaren behöver vi flera sommarvikarier inom till exempel närservice, måltid, kontaktcenter och hjälpmedelsförsörjning (Hjälpmedelscentralen).

En del av våra medarbetare börjar på ett sommarjobb och stannar sedan kvar hos oss. Ett sommarjobb kan alltså vara början på en ny karriär, utvecklingsmöjligheter och nya kollegor.

Vi hjälper till att hjälpa

Verksamhetsstöd och service har förmånen att samla människor med många olika kompetenser, erfarenheter, bakgrunder, egenskaper och ursprung från många delar av världen. 

Om vi kort ska sammanfatta vad vi gör, så är det att vi hjälper våra kunder i Region Jönköpings län att hjälpa länets invånare till ett bra liv i en attraktiv region.

Läs mer om Verksamhetsstöd och service som arbetsplats:

När du är inne på någon av sidorna ovan når du lätt information också om våra övriga områden, även om de just nu inte behöver sommarjobbare.

Du får proffsiga kollegor och bra erfarenheter

Vi vill att du ska ha en riktigt bra tid tillsammans med oss. När du sommarjobbar får du inte bara jobba med proffsiga och härliga kollegor − du får också bra erfarenheter inför ditt kommande yrkesliv. Dessutom får du en grundlig introduktion för att du ska känna dig trygg och taggad inför ditt sommarjobb!

Våra sommarjobbsannonser är aktiva från januari till april varje år. Är du intresserad av att jobba i Region Jönköpings län är du välkommen att söka våra lediga tjänster på www.rjl.se/ledigajobb