Sjuksköterska ELSA-enheten

Höglandssjukhuset Eksjö

Är du sjuksköterska och nyfiken på att testa nya utmaningar? Vill du ta chansen att arbeta på olika enheter och få möjlighet att hitta vad just du brinner för? Då är detta jobbet för dig!


ELSA står för Enheten för legitimerade sjuksköterskor i allmäntjänstgöring. Som ELSA-sjuksköterska är du tillsvidareanställd, men du arbetar på olika avdelningar för att bredda din kompetens. Du arbetar i regel under sex eller tolv månader på varje avdelning innan du byter. Bytet av placering sker 1 mars och 1 september. Som ELSA-sjuksköterska är du en del av avdelningens ordinarie bemanning under tiden du är där, du går alltså inte utöver ordinarie personal.  

Vi erbjuder dig
Som ELSA-sjuksköterska är arbetet varierat och passar dig som är nyfiken och gillar att testa nytt! Rollen passar dig som är nyutexaminerad sjuksköterska som ännu inte bestämt vilket område du vill arbeta inom men även dig erfaren sjuksköterska som vill utöka din kompetens eller pröva något nytt under en tid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt. Du behöver inte ha din sjuksköterska legitimation för att söka tjänsten men du ska ha fått din legitimation innan du börjar din anställning hos oss.

Som ELSA-sjuksköterska får du möjligheten samla erfarenhet från olika avdelningar och föra vidare goda arbetssätt till nya placeringar. Du får inblick i många olika verksamheter och får växa och utvecklas i rollen som sjuksköterska. Dessutom får du möjlighet att bygga upp ett värdefullt kontaktnät över hela sjukhuset.

”Efter ett par år som ELSA känner man sig mycket säkrare som sjuksköterska, har förståelse för olika verksamheter och har fått många jättebra kontakter på sjukhuset.”
- ELSA-sjuksköterska Höglandssjukhuset Eksjö

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
För att trivas som Elsa-sjuksköterska är du en person som har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga, är initiativtagande och tar ansvar för såväl dina egna arbetsuppgifter som för helheten i stort. Att arbeta självständigt är något du är bra på då du har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi bemöter patienter, närstående och varandra på ett respektfullt sätt. Vi skapar förutsättningar för erfarenhetsutbyte och kunskapsöverföring mellan sjuksköterskor och mellan arbetsplatser.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anders Roos, på anders.roos@rjl.se, 010-242 11 33.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

För att rekryteringsprocessen ska kunna gå så fort som möjligt ber vi dig att göra en utförlig ansökan med personligt brev, cv och gärna intyg eller legitimation/examensbevis. Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen är det viktigt att bifoga LADOK-utdrag.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Sjuksköterska ELSA-enheten Tillbaka till lediga jobb