Sommarjobb, röntgen

Röntgen, Region Jönköpings län

"Chansen till att få en djupare förståelse för sin framtida yrkesroll som röntgensjuksköterska är värd att ta. Det är en investering i dig själv", säger en av medarbetarna som arbetar som röntgensjuksköterska inom Region Jönköpings län.

Vill du bli en av oss i sommar? Sök sommarjobb på röntgen i dag!

Rollen som röntgensjuksköterska

Spänning och variation är en del av vår vardag. Vi undersöker alla organgrupper och vi är en del av cancerförloppen. Hos oss tröttnar man inte på jobbet och ju mer man lär sig, desto mer intressant och roligt blir det. 

Din blivande arbetsplats

Röntgens lokaler på alla tre sjukhusen är fina och nyrenoverade. Röntgenavdelningarna har nyligen genomgått ombyggnationer, och installationer av ny utrustning har gjorts inom nästan alla modaliteter. Samtliga tre sjukhus har nya 1,5T- och 3T-MR och även Dual Energy-CT.

Din profil

Du är utbildad röntgensjuksköterska eller har läst minst två terminer på röntgensjuksköterskeprogrammet. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till både arbetsuppgifter och arbetskamrater, och att vi tillsammans skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus. Du har en vilja att lära dig nya saker och möter både patienter och kollegor med ett leende. Vi vågar lova att du får ett tillbaka av oss.

Röntgens kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider. Vi följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs. För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig

Är du legitimerad röntgensjuksköterska eller har du till sommaren 2024 läst minst två terminer på röntgensjuksköterskeprogrammet? I så fall är du varmt välkommen till din klockrena arbetsplats – röntgen inom Region Jönköpings län. Inför sommaren 2024 välkomnar vi dig till sommarjobb i våra verksamheter på Värnamo sjukhus, Höglandssjukhuset i Eksjö och Länssjukhuset Ryhov i Jönköping.

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny väg framåt i livet.

Hos oss kommer du ständigt att utvecklas på våra förändrings- och utvecklingsinriktade arbetsplatser. Du kommer att ingå i ett team med flera professioner, vilket gör att du lär dig nytt varje dag. Att känna sig trygg i och på jobbet är viktigt för oss, så vi gör allt vi kan för att du ska få en bra start på jobbet. Du får en arbetsplatsnära introduktion, och är du nyligen färdigutbildad röntgensjuksköterska kan vi även erbjuda dig ett väl inarbetat introduktionsprogram.

Hela sommarjobbsperioden är den 12 juni till 20 augusti, men eftersom du förmodligen också vill ha semester är vi intresserade av dig även till delar av sommaren. För dig som är färdigutbildad röntgensjuksköterska när sommaren kommer finns det goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning efter sommarjobbet.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner

Har du frågor om tjänsten?

Om du har frågor om sommarjobben är du välkommen att kontakta någon av röntgens områdeschefer på respektive ort:

- Höglandssjukhuset, Eksjö: Maria Wahlgren, maria.wahlgren@rjl.se, 010- 243 52 23 eller Jonas Larsson     jonas.a.larsson@rjl.se, 010-243 57 23
- Länssjukhuset Ryhov, Jönköping: Theres Utberg, theres.utberg@rjl.se, 010-242 24 14
- Värnamo sjukhus: Ing-Marie Westman, ing-marie.westman@rjl.se, 010-244 76 01 eller Carin     
Peterson carin.peterson@rjl.se, 010-244 76 02

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess

Eftersom urval, intervjuer och tillsättningar sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2024. Välkommen med din ansökan!

När du söker jobbet vill vi be dig att vara noggrann med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet, samt vilket eller vilka av sjukhusen (Eksjö, Jönköping och/eller Värnamo) som du söker till. Om du ännu inte har examen ber vi dig att även ladda upp ett LADOK-utdrag

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Sök jobbet som Sommarjobb, röntgen Tillbaka till lediga jobb