Sommarjobb i Jönköping

Vill du sommarjobba i Jönköping i sommaren 2022?  Då har vi ett sommarjobb för dig! 

Vill du sommarjobba i Jönköping i sommaren 2022? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder semestervikariat för dig som vill sommarjobba på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping.

Länssjukhuset Ryhov har den större ortens och det stora sjukhusets fördelar, men sjukhuset är ändå så pass litet att beslutsvägarna är korta och det är smidigt att ha kontakt med kliniker emellan. I Jönköping bor du på en ort med ett stort restaurang- och shoppingutbud och en fantastisk utsikt över Vättern. Kombinera detta med ett sjukhus som innefattar många av de mer ovanliga klinikerna och där du får proffsiga kollegor.

Till sommaren söker vi dig som är eller studerar till sjuksköterska, undersköterska, vårdadministratör/läkarsekreterare, röntgensjuksköterska, ambulanssjukvårdare, barnmorska, skötare, biomedicinsk analytiker, laboratorieassistent eller underläkare.

Vi vill med våra sommarvikariat på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas. Du kommer att arbeta tillsammans med proffsiga och härliga kollegor och framförallt får du med dig värdefulla kunskaper som du kan ta med dig in i din framtida yrkesroll.

Läs mer här om Jönköping som ort(Extern länk)

 

"Det är en väldigt rolig stämning och bra gemenskap under sommaren. Jag valde att jobba kvar här efter sommarjobbet just för att teamkänslan och samarbetet vi har här med bland annat läkare, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och mellan alla professioner är så himla bra."

Emelie, sjuksköterska på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping.

Sök sommarjobb i Jönköping redan i dag! 

Hitta jobben här