Sommarjobb i Jönköping

Vill du sommarjobba i Jönköping i sommaren 2022?  Då har vi ett sommarjobb för dig! 

Vill du sommarjobba i Jönköping i sommaren 2022? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder semestervikariat för dig som vill sommarjobba på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping.

Länssjukhuset Ryhov har den större ortens och det stora sjukhusets fördelar, men sjukhuset är ändå så pass litet att beslutsvägarna är korta och det är smidigt att ha kontakt med kliniker emellan. I Jönköping bor du på en ort med ett stort restaurang- och shoppingutbud och en fantastisk utsikt över Vättern. Kombinera detta med ett sjukhus som innefattar många av de mer ovanliga klinikerna och där du får proffsiga kollegor.

Till sommaren söker vi dig som är eller studerar till sjuksköterska, undersköterska, vårdadministratör/läkarsekreterare, röntgensjuksköterska, ambulanssjukvårdare, barnmorska, skötare, biomedicinsk analytiker, laboratorieassistent eller underläkare.

Vi vill med våra sommarvikariat på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas. Du kommer att arbeta tillsammans med proffsiga och härliga kollegor och framförallt får du med dig värdefulla kunskaper som du kan ta med dig in i din framtida yrkesroll.

Som medarbetare i Region Jönköpings län är du välkommen till våra friskvårdsanläggningar. De är utformade så att man ska kunna utöva friskvårdsaktivitet för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Denna förmån gäller även dig som är sommarvikarie och har en anställning på minst tre veckor. Lokalerna finns i Eksjö, Nässjö, Jönköping och Värnamo.

Läs mer här om Jönköping som ort(Extern länk)

Arbetsplatsbesök

Är du intresserad av att sommarjobba på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping i sommar men är osäker på vilken klinik som passar dig bäst? Nu har du möjlighet att komma på ett arbetsplatsbesök hos oss där du kan träffa en specifik klinik och prata med medarbetare eller chefer för att få svar på frågor som kan tänkas finnas innan du skickar in en ansökan! 

Observera att det inte finns några garantier att du kan få träffa kliniken om det är så att de inte har möjlighet att ta emot besökare för tillfället.

Klicka på länken för nedan för att skicka in en intresseanmälan för arbetsplatsbesök.

Intresseanmälan arbetsplatsbesök 

 

"Det är en väldigt rolig stämning och bra gemenskap under sommaren. Jag valde att jobba kvar här efter sommarjobbet just för att teamkänslan och samarbetet vi har här med bland annat läkare, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och mellan alla professioner är så himla bra."

Emelie, sjuksköterska på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping.

Sök sommarjobb i Jönköping redan i dag! 

Hitta jobben här