Sommarjobb i Värnamo

Vill du sommarjobba i Värnamo i sommaren 2022? Då har vi ett sommarjobb för dig!

Vi erbjuder semestervikariat för dig som vill sommarjobba hos oss på Värnamo sjukhus.

Värnamo sjukhus är regionens minsta sjukhus, men det är ändå ett av Sveriges större länsdelssjukhus. Här bor du i en stad som är alldeles lagom stor med härliga möjligheter till friluftsliv och med konst- och designmuséet Vandalorum, och du befinner dig mitt i Sveriges centrum för möbeldesign. Kombinera detta med arbete på Värnamo sjukhus som kännetecknas av väldigt välfungerande samarbeten som underlättar för alla i vardagen, framåtanda, ett utpräglat kvalitetstänkande och en ständigt pågående utveckling.

Till sommaren söker vi dig som är eller studerar till sjuksköterska, undersköterska, vårdadministratör/läkarsekreterare, röntgensjuksköterska, ambulanssjukvårdare, barnmorska, skötare, biomedicinsk analytiker, laboratorieassistent eller underläkare.

Vi vill med våra sommarvikariat på Värnamo sjukhus erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas. Du kommer att arbeta tillsammans med proffsiga och härliga kollegor och framförallt får du med dig värdefulla kunskaper som du kan ta med dig in i din framtida yrkesroll.

Som medarbetare i Region Jönköpings län är du välkommen till våra friskvårdsanläggningar. De är utformade så att man ska kunna utöva friskvårdsaktivitet för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Denna förmån gäller även dig som är sommarvikarie och har en anställning på minst tre veckor. Lokalerna finns i Eksjö, Nässjö, Jönköping och Värnamo.

Läs gärna mer här om Värnamo som ort(Extern länk)

Arbetsplatsbesök

Är du intresserad av att sommarjobba på Värnamo sjukhus i sommar men är osäker på vilken klinik som passar dig bäst? Nu har du möjlighet att komma på ett arbetsplatsbesök hos oss där du kan träffa en specifik klinik och prata med medarbetare eller chefer för att få svar på frågor som kan tänkas finnas innan du skickar in en ansökan! 

Observera att det inte finns några garantier att du kan få träffa kliniken om det är så att de inte har möjlighet att ta emot besökare för tillfället.

Klicka på länken för nedan för att skicka in en intresseanmälan för arbetsplatsbesök.

Intresseanmälan arbetsplatsbesök 

”Här på sjukhuset är man aldrig ensam, det finns alltid någon att fråga och alla är väldigt hjälpsamma här, och det tycker jag är jättebra.”

Annie, sjuksköterska på Värnamo sjukhus.

Sök sommarjobb på Värnamo sjukhus redan i dag! 

Hitta jobben här