Sommarjobb i Eksjö

Vill du sommarjobba i Eksjö i sommaren 2022? Då har vi ett sommarjobb för dig!

Vi erbjuder semestervikariat för dig som vill sommarjobba hos oss på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Höglandsjukhuset i Eksjö är det stora sjukhuset på den lilla orten. Här har du möjlighet att få småstadens fördelar med cykelavstånd till jobbet och en charmig stadsatmosfär. Här finns bland annat en bokhandel som har blivit utsedd till Sveriges bästa, en oberoende bio och en karaokebar. Kombinera detta med sommarjobb på ett sjukhus där de flesta känner varandra och där besluten tas utan omvägar.

Till sommaren söker dig som är eller studerar till sjuksköterska, undersköterska, vårdadministratör/läkarsekreterare, röntgensjuksköterska, ambulanssjukvårdare, barnmorska, skötare, biomedicinsk analytiker, laboratorieassistent eller underläkare.

Vi vill med våra sommarvikariat på Höglandssjukhuset i Eksjö erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas. Du kommer att arbeta tillsammans med proffsiga och härliga kollegor och framförallt får du med dig värdefulla kunskaper som du kan ta med dig in i din framtida yrkesroll.

Läs mer här om Eksjö som ort(Extern länk)

 

”Jag har fått suverän hjälp under min introduktion. Jag vågar ställa mycket frågor och mina kollegor har verkligen hjälpt mig med allt jag undrat.

Frida, sjuksköterska på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Sök sommarjobb på Höglandssjukhuset i Eksjö redan i dag! 

Hitta jobben här