Sjuksköterska

Kirurgiska vårdenheten, Höglandssjukhuset Eksjö

Välkommen till kirurgkliniken i Eksjö!

Rollen som sjuksköterska

Inom kirurgkliniken vårdas patienter som genomgår olika utredningar, behandlingar, planerade och akuta operationer. Du kommer att arbeta på vårdavdelning där arbetsuppgifterna huvudsakligen består av pre- och postoperativa akuta utredningar och omvårdnad vid livets slut.  Vi har starkt patientfokus och det pågår ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete på vår klinik.

Din blivande arbetsplats

Du har ett intresse för patienter inom kirurgi och tillsammans med andra samarbetar du alltid med patienten i fokus med en hög känsla för bemötande och service. 
På kirurgen arbetar vi tillsammans utifrån vår värdegrund: På kirurgkliniken möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete på kirurgisk vårdenhet. 
Som person är du stabil, har en öppen kommunikation och har förmåga att prioritera i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du ett arbete där du har möjligheten att vara med och utveckla vår verksamhet samtidigt som du själv utvecklas i rollen som sjuksköterska. Du arbetar i ett spännande medicinskt område där du tillsammans med dina kollegor får uppleva en omväxlande vardag. Att arbeta enligt rätt använd kompetens (RAK) är något vi ser som nödvändigt och en självklarhet på vår arbetsplats. Det innebär att vi tar tillvara allas kompetens och säkerställer att du arbetar med det du har kunskap och kompetens att utföra. För sjuksköterskorna innebär det att fokus ligger på den specifika omvårdnaden. Vi har schemalagd verksamhetsutveckling med möjlighet till hospitering. I Region Jönköpings län finns ett regiongemensamt introduktions- och utvecklingsprogram (RIU) för dig som är nyutexaminerad sjuksköterska.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. 

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner

Har du frågor om tjänsten?

Välkommen att kontakta vårdenhetschefer:
Ulrika Parmö, tel: 010-24 353 85, ulrika.parmo@rjl.se
Emelie Torebring tel: 010-24 353 65, emelie.torebring@rjl.se. 
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vår rekryteringsprocess

Sista ansökningsdag är den 6 mars 2024. Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer under ansökningstiden. 
Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida:
https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb